Slik feilsøker en 2006 Ford Fusion

The 2006 Ford Fusion er en mellomstor bil laget av Ford Motor Company. Selv om 2006 Fusion har ikke noen offisiell tilbakekalling listen, har det problemer som er unike for bilen som noen eiere har rapportert. Som alltid, ville den beste kilden for informasjon om problemer som er spesifikke for Fusion være Fusion fabrikk service manual, men det er flere problemer å feilsøke med en gang å rette eventuelle katastrofal svikt i kritiske systemer i Fusion din. Instruksjoner
en

Se etter et angiveri lyden kommer fra under panseret mens du dreier på rattet til venstre eller høyre mens Fusion kjører. 2006 Fusion er utstyrt med en servostyring pumpe, men kan skivene for pumpen ikke etter 60000 miles på grunn av en design feil. Den angiveri er resultatet av servostyring pumpe belte gni eller skli på skivene. Dette problemet vil bare bli verre før pumpen er skadet eller beltet pauser. Har dette problemet løst av en erfaren mekaniker.
2

Sjekk din Fusion til ratt innretting problemer. Hvis Fusion trekker til høyre eller venstre mens du kjører, sjekk dekk slitebanen. Hvis dekket slitebanen viser tegn på ujevn dekkslitasje, ta bilen til en erfaren mekaniker. Foringene på øvre kontroll armene på 2006 Ford Fusion kan ha sviktet. Selv om du kanskje tror dette bør dekkes av en fabrikk husker, er det ikke. Du vil også ønsker å ha en fire-hjulet justering gjort for deg på et dekk butikk etter kontrollgruppene har blitt sjekket og erstattes.
3

Sjekk om din air condition anlegget, blåses kald luft eller fungerer normalt. Av og til klimaanlegget fordampertemperaturen sensor vil feil eller mislykkes. Når dette skjer, vil klimaanlegg ikke fungere normalt eller i det hele tatt. Har dette problemet løst av en Ford forhandler eller en erfaren mekaniker kjent med Fusion klimaanlegget fordampertemperaturen sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64101.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer