Slik feilsøker Air Conditioning i en Honda CR-V

Du kan være i stand til å spare mye tid og penger ved å prøve å feilsøke problemer med bilen selv. Air condition problemer er ganske vanlig, og kan være forårsaket av en rekke ting. Forsøk å diagnostisere problemer med air condition i din Honda CR-V. Du trenger
skrutrekker
lommelykt
7,5 amp sikring
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren på din Honda CR-V og la motoren for å varme opp før du begynner feilsøkingen.
2

Kontroller kjølevæske nivå i kjølevæske reservoaret. Løft panseret på bilen. Finn reservoaret i selve fronten av bilen på førersiden. Det er en plast hvit jug. Løft lokket og lys med lommelykt inn i den. Ser på siden av beholderen for å sikre at nivået på kjølevæsken er i mellom lav linje og hele linjen.
3

Åpen interiøret sikringsboksen å sørge for sikringen kontrollere AC er ikke blåst. Sikringsboksen er funnet i en Honda CR-V ved å åpne førerdøren og løsne trim panel på svært side til venstre for rattet. Sikringen trengs er nummer 17 og er 7,5 ampere.
4

Slå luften til varmt for å se om ovnen er feil også. Hvis verken varmeapparat eller klimaanlegget fungerer, så er det en mangel i ledningene.
5

Juster luft fra lav til høy og lytt etter lyden av viftemotor å øke. Viftemotorer må erstattes i aldring biler vanligste. Finn viftemotor i en Honda CR-V ved å lirke av den nedre foten panelet på passasjersiden. Koble fra de elektriske kontaktene og trekk viftemotor nedover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63797.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer