Slik feilsøker en Chevy Dynamo

Feilsøking en Chevy dynamo (ladesystem) krever bruk av noen spesialiserte verktøy som kanskje ikke er i gjennomsnitt hjemme mekanikk verktøykasse, inkludert en digital volt /ohm meter og en automotive krets tester. Bil krets tester har erstattet standard test lys fordi tillegg av datamaskinen kretser i ladesystemet. En standard test lys kan trekke langt mer strøm enn en kjørecomputer kan håndtere trygt. Kretsen tester er utviklet for å bruke lavere nivåer av strøm for å beskytte sensitive ombord datamaskiner. Du trenger
Automotive krets tester
Digital volt /ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Still den digitale volt /ohm meter til volt D /C . Fest måleren prøveledninger til de positive og negative innlegget av batteriet. Hvis batterispenningen er under 12,5 volt, Lad batteriet før du fortsetter testen. En lesning på 12,7 eller mer indikerer et fulladet batteri.
2

Test for batteri spenning på den store ledning festet til baksiden av dynamoen. Fest positiv test bly på måleren til innlegget at ledningen er festet til, og den negative ledningen til motoren. Hvis spenningen lesing er mer enn 300 Mv (Milli-volt) lavere enn batterispenningen, rengjør batteripolene og test på nytt.
3

Start motoren og fest testen fører til meter til batteriet. Spenningen på batteriet når motoren er i gang bør være mellom 13,5 og 15 volts. Lavere spenning indikerer en dynamo som lader ikke, og høyere spenning indikerer en dynamo som er over lader eller et batteri som underladet.
4

Test for strøm på den elektriske kontakten på siden av dynamoen bruker krets tester. Med motoren i gang denne pluggen skal tenne krets tester. Hvis den ikke gjør det, se etter blåst sikringer i under-panseret sikring blokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63683.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer