Tegn på en Dynamo Problem i en bil

Generatoren er hjertet av bilens elektriske system. Det er det punktet hvor bilens elektriske tilkoblinger stammer og levere strøm til alle deler som krever det. De viktigste delene av det elektriske systemet i bilen inkluderer fansen som kjøler ned motoren, frontlykter, tennspoler, klimaanlegget og musikkanlegg. Selv om batteriet er den viktigste kilden til makt til disse delene, driver dynamoen til slutt disse systemene. Med andre ord, er det koblingen mellom drivstofftanken og batteriet, og er kilden til makt for batteriet. Generatoren produserer ikke energi, men konverterer mekanisk kraft fra motoren til elektrisk kraft. Motoren mister makt
p Hvis motoren begynner å miste makt, kan dette være en viktig tegn på en dynamo problem. Dynamo problemer dukker opp i etapper, hovedsakelig fordi selv når den ikke leverer strøm til batteriet, fortsetter batteri til å kjøre for en stund fordi det har noen reservekraft. Imidlertid faller spenningen dersom dynamoen ikke lenger leverer energi. Lagrene på rotator av dynamoen kan gi en knirkete støy som dynamoen mister strømmen også. Denne kombinasjonen av tap i kraft og økt støy er en måte å fastslå at dynamoen er feil.
Katalysator Burning

I noen tilfeller kan katalysatoren fange brann som følge av problemer med dynamoen. Når batteriet ikke er fulladet, og dynamoen ikke fungerer, kan ubrukt drivstoff komme inn i katalysatoren, hvor den kan antennes.
Lav frontlys Illumination

Redusert utgang fra frontlyktene er et annet tegn på en dynamo problem. Hvis hovedlysene er svak, selv etter å ha slått av alle andre tilbehør som bruker batteriet makt, som for eksempel klimaanlegg og stereo, er dynamoen mest sannsynlig å klandre. Ved hjelp av et voltmeter er en enkel metode for å fastslå om tap av kraft er på grunn av problemer med dynamoen. Hvis AC skalaen viser spenning på mindre enn 14, så er det et sikkert tegn på et problem med dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63694.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer