Hvordan få tilgang Feilkoder for en 2006 Ford Ranger

De 2006 Ford Ranger er Drivverk Control Module lagrer feilkoder, kjent som diagnostiske feilkoder, når en feil blir oppdaget i noen av Rangers drivverk systemer. Disse kodene korrelerer med feilsøking tester som vil føre en diagnostisk tekniker til kilden til feilen. Hente kodene fra modulen er ganske enkel, men kodene er bare et symptom, og du må løse selve problemet før kodene er slettet. Du trenger
Scan verktøyet
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekselet fra den diagnostiske port under Rangers driver's-side dashbordet. Havnen er omtrent to inches bred og 1/2 cm høy. Dekselet på porten er laget av formbare sort plast og har bokstavene "DTC" preget på den for enkel identifisering.
2

Koble data-link-kabel fra skanningen verktøyet inn i diagnostisk port.
3

Vri tenningsnøkkelen til "Run"-posisjon, og vri skanning verktøyet på. Følg skanningen verktøyets spesifikke bruksanvisningene for å kjøre en selvtest på Rangers drivverket kontroll modul. Denne testen vil hente feilkoder og vise dem på skanningen verktøyets avlesning skjermen.
4

Skriv kodene ned slik at du har dem for referanse under de diagnostiske prosedyrer.
5 < p> Fullfør selvtest per skanningen verktøyets bestemte retninger, og når du blir bedt om å lagre eller slette kodene, velger å lagre dem. Ikke slette kodene før du har diagnostisert og korrigert Rangers feil.
6

Koble data-link-kabel fra den diagnostiske port, og erstatte port deksel for å hindre støv og skitt fra å komme inn porten .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63696.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer