Topplokkets Problemer

Problemer med topplokket utvikle seg fra mangel på vedlikehold, slitasje eller mislyktes komponenter. En dyktig auto tekniker kan være i stand til å løse noen av disse problemene uten å måtte fjerne hodet fra motoren. Imidlertid kan andre problemer krever fjerning av hode, demontering og tett kontroll av hodet komponentene for skikkelig reparasjon. Identifikasjon

topplokket huser ventiler og de ulike komponenter som opererer ventilen tog, slik som kamaksel, løftere, vippearmer, push-stenger og fjærer. Sammen med toppakning, er alle topplokk komponenter designet for å opprettholde varmen og trykket produsert under forbrenningsprosessen som stemplene operere inne i sylinderne.
Problemer

Imidlertid kan en rekke problemer utvikler med en slitt topplokket. Kamaksel, ventil keepere, vippearmer og guider kan bli for mye støy; ventilfjærene kan svekke; ventil tetninger og ventil dekke pakning kan lekke. Problemer i ventilen toget kan føre til at ventilene lekker og mister motoren kompresjon, mens en skadet eller blåst toppakning kan tillate trykk, kjølevæske og olje å lekke.
Inspection

Fjern topplokket og relaterte komponenter, hvis alvorlige hode problemer utvikler seg. Under inspeksjonen, se etter sprekker, slitt eller skadet ventil guider og brente sete ventiler på topplokket. Mål topplokk fordreining. I mellomtiden inspisere ventiler, fjærer, kamaksel og andre relaterte komponenter for skader. I tillegg måle disse komponentene og sammenligne dine resultater med de som er gitt på kjøretøyet service manual.
Reparasjoner

Avhengig av mengden av hodet vridning, en maskin butikk kan bringe hodet overflaten tilbake til spesifikasjon og overhaler ventilsetene og guider, om nødvendig. Og du kan erstatte ventilrekkekomponenter etter behov uten behov for å erstatte hele hodet sett.
Warning

På mange bilmodeller, ventilene må justeres for riktig klaring under montering prosess i henhold til bilprodusentens anbefalinger. En ventil som forblir for stramt kan tillate forbrenningsvarme til å lekke og brenne ventilen. Hvis ventilen er igjen for løst, kan det føre til støy og akselerere ventilrekkekomponenter slitasje eller skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64146.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer