Hvordan teste drivstoff sprøytebrukere på en 1994 Buick Park Avenue 3.8L

De injektorer på en 1994 Buick Park Avenue med en 3,8 liters motor kan gi de samme symptomene som finnes i en tenning problem. Hvis en injektor er i ferd med å svikte det kan føre til en glipp eller døde flekk ved akselerasjon eller til og med en svært ujevn tomgang. Injektorer har makt så snart tenningen er slått på. Datamaskinen styrer den negative eller jordede side av injektoren. Jo lenger datamaskinen injektoren driver krets grunnlag drivstoff injektoren jo lenger det forblir åpen gir drivstoff. Du trenger
Voltmeter
noid lys
Long tynn vanlig skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren. Plasser en lang skrutrekker på toppen av injektoren med håndtaket mot øret for å lytte til injektoren. En avslørende tegn på en injektor operativsystem er riktig en jevn klikkelyd. Sjekk alle injektorer på denne måten å isolere dårlig fungerende injektorer.
2

Slå av motoren og koble den elektriske kontakten på en av dysene. Sett noid lys i det elektriske ledningsnettet kontakten. Den noid lys er rett og slett et lite lys som lyser hver gang datamaskinen begrunnelse krets. Start motoren og observere lyset. Hvis lyset har en jevn flash datamaskinen injektor driver krets er bra. Hvis blitsen er inkonsekvent, må datamaskinen byttes ut fordi sjåføren kretsen er feil.
3

Start motoren og trekk den elektriske kontakten på hver injektor ett av gangen, deretter erstatter kontakten. Flytte til det neste injektoren. Lytte og observere hvor mye motorturtallet fall når injektoren er koblet fra. Alle sprøytebrukere bør bremse motoren samme beløp. Hvis man er observert som gjør ingen vesentlig forskjell, at injektor er defekt.
4

Rengjør dysene hvis ingen problem ble funnet i forrige trinn. Sprøytebrukere er tilstoppet med sediment eller karbon. Den eneste måten å effektivt gjøre dette på er å bruke en profesjonell bensininnsprøytning renere. Dette er en boks med trykksatt renere installert på drivstoff linjen mens drivstoffpumpen er deaktivert. Motoren starter og går helt på boks med drivstoff under trykk injeksjon renere før det drenerer kan og slutter å kjøre. Dette kan gjøres med et kit fra en auto deler butikken eller et serviceverksted kan gjøre denne prosessen for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63670.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer