Slik tester du Ignition Coil i en 1968 Chevrolet

The tennspolen er hjertet av 1968 Chevrolet tenningssystem. Det er den coilen som gir distributøren med nok elektrisk energi til å skyte hver av motorens tennplugger. En tenning coil er defekt hvis det enten produserer ingen gnist, eller hvis gnist produseres er svak. Testing av 1968 Chevy tennspolen krever sjekke spolen primære motstand og sitt sekundære motstand med et ohmmeter. Du trenger
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Fest de to krokodilleklemmer fra et ohmmeter til gjengestengene som ligger på toppen av coilen. Noen ohmmeters har metall sonder snarere enn alligator klipp, og da bare trykker hvert metall spiss mot tråden stenger.
2

Legg merke til plasseringen av ohmmeter sin nål på den nederste delen av ohmmeter skala. Nålen bør lese på ca 1,0 ohm motstand. Hvis verdien er over denne leser, bytte coil. Denne testen sjekk er spolen primære motstand.
3

Koble ledningen fra ohmmeter til gjenget stang på toppen av spolen at distributøren lille ledningen er festet til, og koble den andre ohmmeter ledning til toppen av distributøren der tennpluggen festes til.
4

Legg merke til plasseringen av ohmmeter sin nål på den øvre delen av ohmmeter skala. Nålen bør lese mellom 4000 og 10 000 ohm motstand. Hvis verdien er over 10 000 ohm, må du bytte coil. Denne testen sjekk er spolen sekundær resistens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63669.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer