Hvordan finne en Intake Manifold Air Leak

innsugsmanifoilene sitte på toppen av motoren og transport luft og drivstoff inn i motoren forbrenningskammeret. Den inntaksmanifold formidler også vakuum og kjølevann gjennom systemet. En luftlekkasje i inntaket manifold kan føre til dårlig tomgang kvalitet, dårlig drivstofføkonomi, steiling og verre på grunn av tap av vakuum. Siden en luftlekkasje etterlater ingen synlige spor, pinpointing man kan være litt mer komplisert enn å finne en standard kjølevæske eller drivstofflekkasje. Du trenger
lommelykt
Inspeksjonsspeil
Forgasser rengjøringsmidler
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren kald, men ikke vent til den varmes opp til driftstemperatur før du starter ettersyn. Lekkasjer ofte tetter seg som inntaket sveller litt når brakt til full driftstemperatur.
2

Løft panseret og bruke lommelykten og inspeksjon speil for å utføre en visuell inspeksjon av inntak manifold. Se etter tegn på sprekker i manifold overflate. Avhengig av året, merke og modell av kjøretøyet, må du kanskje fjerne en motordekselet, slanger flytte til side og bruke inspeksjon speil for å se hele overflaten av inntak manifold.
3 < p> Spray forgasseren renere i raske spruter over inntaket manifold, ett lite område om gangen. Spray en gang, så lytt til motoren gå på tomgang. Hvis inaktiv ikke endrer seg, gå videre til neste område. Fortsett å gjøre dette til du treffer et sted hvor motoren gå på tomgang reagerer på forgasseren spray.
4

Flytt alle komponentene til side som blokkerer fri sikt mot området du fant frem i trinn 3 og se nøye før du oppdage lekkasjen. Dette kan kreve å slå av motoren og ta ut komponenter, for eksempel luftfilteret, for å gi deg en god oversikt over området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63724.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer