Viktigste deler av en bilmotor

Å vite og forstå hva hver del av kjøretøyet gjør er avgjørende for å kunne forstå hva som kan være galt med bilen din. Også å ha en generell bilmotor kunnskap er flott å ha, fordi bilen er noe du bruker hver dag, så hvorfor ikke forstå alle komponentene i motoren som kan trolig også spare deg for penger når det gjelder å fikse små ting på bilen din selv. Ventiler

inntaksventiler kontrollere mengden av drivstoff og luft som slippes ut stempelet kammer på forbrenningsslaget. Eksosventiler slipper brent drivstoff og gass fra stempelet kammer og avgir avgasser ut eksosrøret.
Piston & Flywheel & veivaksel

Stempelet er stempelkompressorer strøm enhet i motoren din som er tvunget ned på forbrenningsslaget og svinghjulet på veivakselen bringer stempelet opp igjen med fart på eksos hjerneslag. Svinghjulet er en varierende vekt på veivakselen som lagrer fart. Veivakselen får sin roterende bevegelse fra stempler slag. Veivakselen er den første stasjonen linjen for å flytte bilen.

Kjølesystemer

Engines skaper mye varme. Blokken av motoren din blir kjølt ned av frostvæske som er lagret i radiatoren og kjøles av radiator fan. Frostvæsken er på en konstant bevegelse flyt sti av slanger og rom for å kjøle ned motorblokken.
Starter Systems

Hvert stempel trenger en gnist for å tenne komprimert drivstoff luftblanding. Startpakke systemer gir dette. Batteriet blir starteren som starter veivaksel bevegelse og tennpluggene tenningen på stemplene kompresjonstakten.
Smøring Systems

En motor vil ikke fungere lenge uten smøring. Smøring holder alle deler friksjon fri for det meste, og beveger seg godt. Bunnpannen er fylt til et visst nivå av olje for å holde blokken med veivakselen, sylindrene og stemplene smøres med hver rotasjon. Andre komponenter i smøresystemet i motoren inkluderer overføring væske for å holde tannhjul som roterer hjulene smøres. Smøring gir også ulike væsketrykk å styre bilen og bruke linjen press for å bruke bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63901.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer