Om bilmotoren Problemer

Eie og drive en bil har blitt en viktig del av det moderne liv. Dessverre kan bilmotorer ofte opplever problemer på grunn av produsentens feil eller mangelfullt vedlikehold. Det er et par ting, men at bileiere kan gjøre for å forebygge og kontrollere bilen motorproblemer. Forebygging /løsning

En av de vanligste feilene som bileiere gjør er ikke regelmessig kontroll av alle motor væsker og holde dem på deres riktig nivå. Det virker som om alle er skyldig i denne lille feilen, men hvis en regelmessig vedlikehold logg holdes på et kjøretøy, er det ikke bare øker salgsverdi, men også gjør kjøperne mer komfortabel med å gjøre kjøpet når det gjelder tid til å handle opp. Best av alt, kan regelmessig overvåking av motor væsker også forhindre store skader oppstår før det begynner.
Effekter

Mens det er tusen ting som kan gå galt med en bilmotor til enhver tid, er det også noen store tegn til å se etter og ha bilen inspisert så snart de blir lagt merke til. Rask handling kan likestille til betydelige besparelser på store reparasjoner regninger senere nedover veien, og ikke minst tid og krefter på å ha en bil tauet når det er for sent.
Identification

svovel lukt som kommer fra under panseret betyr vanligvis at det er et problem med batteriet eller dynamo. Lukten resultater fra giftig batterisyre som det lekker ut i motorrommet. En høyfrekvent angiveri støy kan bety at et belte er løs. Belter er raske og enkle problemer å fikse mindre de har lov til å operere strammede før de bryter. Tykk røyk er en indikasjon på at motor olje lekker direkte på et eksosrør, mens dette problemet ikke kan indikere alvorlige skader på motoren, det gjør presentere et farlig avfall problem så vel som en distraksjon for andre sjåfører
Hensyn

En av de mest praktiske måter å være klar for bilen motorproblemer er å holde en lett reparasjonssett i bilens bagasjerommet til enhver tid. Sammen med de typiske skrutrekkere, tenger, skiftenøkler og stikkontakter, sørg for å inkludere reflekterende trekanter eller road fakler for å varsle andre bilister, en høy refleksvest, toalettpapir og en liten medisinsk kit. Avhengig av området, kan det også være svært nyttig for å holde noen varme tepper og en ekstra endring av klær i tilfelle bilen blir sittende fast under en streng vinter storm.
Expert Insight

En av de verste stedene å bli sittende fast i en nedbrutt bil er i snøen, når hjelp ikke kan komme i ganske lang tid. I situasjoner som dette, kan det spare liv for å holde en bok av kamper, flaske teknisk sprit, kan kaffe og rull toalettpapir for bruk som varmekilde. Dersom papirrullen toalett er plassert i boksen og fuktet i en moderat mengde rensevæske, opptrer i papiret som en veke som vil resultere i et langsomt brennende varmekilde. Hvis dette er brukt, tar stor forsiktighet. Alkohol flammer er knapt synlig, men kan likevel forårsake alvorlige brannskader hvis den ikke behandles forsiktig, og sørg for å knekke et vindu for å unngå kvelning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63878.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer