Slik feilsøker det elektriske systemet i en Honda CR-V

The CR-V er Hondas svar på den lille SUV-markedet. Med bedre drivstofføkonomi enn de fleste SUVer, bringer CR-V også Hondas velkjente pålitelighet, som inkluderer det elektriske systemet. Likevel er det en god idé å være forberedt ved å bli kjent med elektriske systemet. Instruksjoner
en

Vær på vakt mot spenningsvariasjoner som kan påvirke dine elektriske komponenter eller dag-til-dag driftsproblemer av Honda din. Variasjonene kan endre datastyrte kontroller.
2

Spør om en gratis tjeneste test neste gang du passerer en av kjeden auto deler butikker. Dette er et høyere nivå av testen enn voltmeter testing. Du kan også investere i et automatisk elektrisk tekniker hvis du ønsker en mer komplett testing av det elektriske systemet.
3

Finn ut om du har en Bosch REMAN forrett SR0445X hvis du opplever problemer med din starter. En enveis clutch installert for jevnere starter henger faktisk opp tenningslåsen sylinderenheten, som overopphetet starteren og tømmer batteriet. Hvis du har dette problemet, må du bytte ut hele låsesylinderen, elektrisk bryter enhet og rattlås.
4

Hold batteriet, tilkoblinger og batterideksel ventiler rene. Korrosjon som bygger opp på batteriet kan gjøre livet vanskelig for din starter. Tette batteri ventilene kan føre til en oppbygging farlige gasser. Fikse eventuelle løse forbindelser til for en rask løsning til elektriske problemer.
5

Ta SUV på med alle fjernkontroller hvis sikkerhetssystemet ikke fungerer. En bug i systemet fører til at styreenheten for å endre modus. En sertifisert reparasjon person må erstatte sikkerhetskontrollen enhet og mikrofon bak den nedre dashbord dekselet på førersiden og omprogrammere dine CR-V sikkerhet fjernkontroller.
6

Kontakt Honda med ditt VIN nummer hvis du eier en 2005 HONDA CR-V for å se om bilen er en med en defekt passasjer stilling detection system side sensor. I så fall kan kollisjonsputen distribuere når en passasjer er ute av posisjon, noe som fører til skade. Hvis bilen faller i den kategorien, bør forhandleren erstatter passasjersetet tilbake pad som innehar stillingen detection system sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63836.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer