Slik feilsøker en 2005 Dodge Grand Caravan

The Dodge Grand Caravan har gått gjennom fem generasjoner av forbedringer og finesser. Starter i 1984, tilbød Caravan forbrukerne en måte å imøtekomme flere passasjerer enn de vanlige fire-seters tilbud som finnes i sedan. Over tid ble det klart at det var problemer unike for 2005 modell året av Caravan. Du må feilsøke van å sørge for at kjøretøyet er trygt å kjøre. Instruksjoner
en

Sjekk rett foran bilbelte festepunkt. På noen campingvogner som ikke var utstyrt med en "stue og gå"-funksjonen, kan bilbelte festepunkt har blitt feilaktig montert. I dette tilfellet vil setebeltet ikke riktig beherske en passasjer i en krasj. En tilbakekalling er gitt, og du kan få rullen fast på en Chrysler forhandler.
2

Sjekk produsenten av vinduene på Grand Caravan. Noen herdet glass brukes som erstatning vinduer for 2005 Dodge Grand Caravan (installert av Safelite Bilglass - produkt ID DOT-430) ble feil fremstilt og vil ikke knuse i små biter som bilbransjen Safety burde. I en krasj, kan du bli alvorlig skadet av glasskår. Du kan få det sjekket og erstattet under tilbakekalling ved å ringe Safelite på 1-888-246-6298.
3

Sjekk foran vindusviskerne. Front vindusvisker motor armatur kan brekke under normal drift. Hvis dette skjer, vil vindusviskerne ikke fungere. Du kan ha dette elementet kontrolleres og skiftes ut under tilbakekalling til enhver Chrysler dealership.
4

Sjekk eksos gass resirkulering ventil. EGR ventilen på 2005 Dodge Caravan er et kjent pålitelighet problemet. Ventilen er plassert over generatoren. Å feilsøke denne komponenten, starte Caravan og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Har en assistent rev motoren mens du visuelt inspisere stempelet på EGR-ventilen. Hvis den åpnes og lukkes som din assistent turtall motoren, da ventilen fungerer normalt. Hvis den ikke gjør det, så ventilen har sviktet og må erstattes av en erfaren mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64110.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer