Hvordan sjekke for Fuel Delivery i en Mitsubishi Galant

The Mitsubishi Galant ble produsert av Mitsubishi Motors som en kompakt 1969-1998 og deretter som en mellomstore firedørs sedan fra 1998 på. Den Galant ble kåret Import Car of the Year av Motor Trend Magazine i 1989. Sjekk for drivstoff leveringsproblemer i en Mitsubishi Galant hvis motoren begynner å gå grovt, boder ute i trafikken eller vil ikke starte i det hele tatt. Instruksjoner
en

avlaste drivstoffsystemet trykket i fire-hjulstrekk Galant modeller ved å løsne gasskappe og angre selen kontakten til bensinpumpen. Hev Mitsubishi Galant om nødvendig. I all-wheel drive Galant modeller, løsne ledningene som forbinder drivstofftanken og drivstoffpumpen dekselet. Starte bilen og la motoren gå til den boder. Slå av tenningen og koble den negative batterikabelen.
2

Koble drivstoff trykksensor vakuum slangen. Sjekk for drivstoff i linjen. Hvis det er drivstoff til stede i linjen, er drivstoff levering problemet sannsynligvis på grunn av en defekt drivstoffpumpe trykkregulator. Hvis det ikke er drivstoff i linjen, fest sugeslangen og fortsette med drivstoff levering diagnostiske.
3

Twist off drivstofftrykket test port cap og sett på en trykkmåler til drivstoff trykkventil. Koble den negative batterikabelen, starte motoren og la den inaktiv. Sjekk måleren. Det er behov for å registrere ca 27 psi. Koble sugeslangen og sjekk måleren igjen. Det må lese mellom 36 og 38 psi. Trykket som er for høy indikerer en feil trykkregulator. Et lavt trykk indikerer en ødelagt bensinpumpe som må skiftes.
4

Kutt motor, avlaste trykket i systemet igjen og fjerne den negative batterikabelen.
5

Fjern drivstoffilteret. Løsne beholde korken på drivstoffpumpen med verktøy MB991480. Koble fra alle ledninger og slanger til drivstoffpumpen, som er tilgjengelig ved å løfte baksetet. Fjern drivstoffpumpe og filter.
6

Undersøk filter for tresko og bytt om nødvendig. Hvis det ikke er noen tresko, er drivstoff levering problemet sannsynligvis forårsaket av et sammenbrudd i bensinpumpen selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63786.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer