Slik feilsøker en Toyota Truck Clutch

En Toyota Truck clutch består av clutch reservoaret, master sylinder, hydraulisk linje, slave sylinder, throwout peiling utgivelsen arm, throwout peiling, trykk plate og clutch. Når clutchpedalen blir trykket inn, presser en stang på pedalen på clutchen hovedsylinderen skape hydrauliske trykket i ledningen til slave sylinderen på siden av transmisjonen. I respons til det hydrauliske trykk, blir stangen i slavesylinder tvunget utover skyve på kontrollarmen. Denne armen beveger seg frem og kontakter trykket plate. De armer, som er anordnet i en sirkel rundt sentrum på trykkplaten, blir tvunget innover eller nedover. Dette lette trykket på clutchen. Du trenger
Sett med skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og trykker inn clutchen bare til koblingen er koblet. Hvis kløtsjpedalen løsner halvveis til gulvet eller mer det er greit. Hvis pedalen må heves ut av gulvet det meste av veien opp før det engasjerer eller kan kobles ut ved å trykke pedalen kun kort avstand, så clutchen er sterkt slitt og må byttes ut. Dette gjelder bare etter å sørge for at clutch slave krets som fungerer og ikke lekker væske.
2

Forstå at den sirkulære clutch er klemt mellom trykkplaten og svinghjulet. Trykkplaten er boltet til svinghjulet med clutchen under den. Den har et sett av kraftige fjærer i et sirkulært mønster på oversiden av platen. Hver gang armene er presset i de motvirker kraften av fjærene og tillate trykkplaten for å løfte ta presset ut av koplingen. Clutchen er den direkte forbindelse mellom motoren og transmisjonen. Clutchen har splines i sentrum og overføring drivakselen gled inn i den. Hver gang clutchen er tvunget til å spinne, er slik overføring. Jo mer som clutchen slites, jo høyere armene strekkes.
3

Kontroller clutch reservoaret og sørg for at den er full av bremsevæske. Pass på at det ikke er noen lekkasjer rundt reservoaret eller master sylinderen. I så fall må de byttes.
4

Sjekk tilstanden og drift av slave sylinder. Har en medhjelper skyve inn og ut på clutchen mens slave er observert for lekkasjer og bevegelse. Dersom reservoaret er lite væske og slave sylinder lekker på stang, erstatte den og blø den på slave. Dette er et vanlig problem med en Toyota hvor slave sylinder skaper en lekkasje. Når slaven var fint, så clutchen må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63930.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer