Slik feilsøker en Mitsubishi Lancer

The Lancer er en sporty bil produsert av Mitsubishi Motors. Bilen har flere inkarnasjoner, og er ofte referert til som "Lancer Evolution", eller "EVO" for kort. Disse bilene er designet med en høy effekt-til-vekt-forhold, aluminium karosserideler og en turboladet motor, noe som gjør dem lite, lett og utrolig rask for en gate bil. Dette betyr også at, på grunn av alt det høye turtall og racing rundt i byen, vil du sannsynligvis oppleve flere problemer enn med en naturlig pustende, non-sport-tunet kjøretøy. Heldigvis kan du feilsøke de vanligste problemene midt i oppkjørselen din. Instruksjoner
en

Sjekk om motoren går jevnt etter første oppstart og ved oppnådd normal driftstemperatur. Hvis den ikke gjør det, sjekk purge ventilen på turboen. Du må kanskje ha dette problemet betjent av en kvalifisert mekaniker, som turbolading systemer på Lancer er følsomme for justering.
2

Sjekk for støy i clutch-området. Clutchen blir brukt mye på høy ytelse biler. Sørg for at gaffelen akselen er riktig installert, og at throwout peiling ikke har sviktet. Over tid vil lageret slites ut, og med økt bruk av clutch, kan det ikke vare så lenge vedlikeholdsplan for din Lancer antyder.
3

Sjekk for støyende tannhjul eller girskift. Du har kanskje slitt eller skadet mesh gir. Dette er ikke uvanlig hvis Lancer har vært drevet hardt og var ikke skikkelig vedlikeholdt av den forrige eieren. Du kan også ha slitt eller syncronizers i overføringen. Siden disse er ansvarlig for myk giring, har dem sjekket og erstattet av en overføring butikk.
4

Kontroller at du kan skifte til alle girene. Hvis du har problemer med skiftende i ett bestemt gear, kan hele transaksel være sviktende, eller kanskje du bare har en defekt clutch plate. Siden endre clutch er mye billigere (og enklere) enn å endre transaksel, ville clutchen være stedet å begynne. Dette vil være særlig hvis du har en tendens til å "ri den clutch" mye i løpet aggressive eller "dristig" kjøring går.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64058.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer