Slik feilsøker Air Conditioning i en Hyundai Santa Fe

Unngå en tur til mekaniker ved å prøve å feilsøke problemer selv i din Hyundai Santa Fe. Air condition problemer er ganske vanlig, og kan ofte være ganske enkelt å diagnostisere og selv fastsette. Ta noen enkle trinn for å prøve og finne årsaken til de problemer med air condition. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Dersom temperatur kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt på lufta, så dette er trolig problemet. Sikringsboksen i en Hyundai Santa Fe er plassert på siden av dashbordet til venstre for rattet.
2

Lirk av sikringen luken. Skift ut sikringen med en av samme strømstyrke for å unngå å skade det elektriske systemet.
3

Sjekk kontrollpanelet hvis kontrollene ikke fungerer i det hele tatt. Finn kontrollpanelet ved å løsne den øverste instrumentpanelet rundt air condition temperaturkontroll.
4

Skru fire skruer, en i hvert hjørne, og fjern temperatur kontrollpanelet. Koble fire elektriske kontakter og en vakuum slange til kontrollpanelet.
5

Lytt til viftemotor mens du justerer kontrollene. Komme til viftemotoren i din Hyundai Santa Fe ved først å deaktivere airbags. Skru ut hanskerommet og fjerne det.
6

Skru viften motor ledningsnett funnet rett bak viftemotor. Skru ut de tre skruene som holder viften motor på plass og deretter fjerne motoren.
7

Kontroller kjølevæske nivå. Kjølevæske reservoaret er funnet under panseret helt foran på bilen. Det er hvitt og plast. Åpne lokket og lys med lommelykt inn i reservoaret. Kontroller at kjølevæskenivået er mindre enn hele linjen, men mer enn lav linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63796.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer