Fuel Pump Problemer

The bensinpumpe er en del av drivstoffsystemet i bilen din. De to andre delene er drivstofftanken og drivstoffilteret. Når problemer oppstår med drivstoffsystemet, opplever drivstoffilter, etterfulgt av bensinpumpen, de fleste problemer. Drivstoffpumpen leverer drivstoff til drivstoff sprøytebrukere. I eldre biler drivstoffpumper var mekanisk og brukes lavtrykk til drivstoff bilen. Mekaniske drivstoffpumper har blitt erstattet av elektriske drivstoffpumper. Injektorer krever elektrisk kraft som kan produsere høyt trykk. Dette gjør at motoren kan kjøre mer effektivt. De vanligste problemene som drivstoffpumper lider er plugget drivstoff filtre som fører til lavt drivstoff press, forurensning problemer, og lav spenning. Typer Fuel Pumps

I eldre biler, pumpet drivstoff ble vanligvis festet til motoren eller til rammen mellom drivstofftanken og motoren. I nyere biler, er drivstoffpumpen vanligvis inne i bensintanken. Moderne drivstoffpumper er elektrisk, og er derfor en del av det elektriske systemet i bilen som styres av datamaskiner Dette gjør dem mer effektive enn mekaniske pumper, men utsatt til mer vanskelige problemer.
Merkelige lyder

En måte å diagnostisere en drivstoffpumpe problem er av lydene som en feil drivstoffpumpe gjør. Siden drivstoffpumpen er elektrisk du kan høre det når du slår bilen på. Dersom det er mye støy, kan dette indikere at det er en tresko i drivstoffilteret. Hvis det blir løst eller ikke er festet ordentlig i drivstofftanken, kan du høre bensinpumpen berøre metall inne i tanken. I de to første tilfellene lyden indikerer et mindre problem. Imidlertid kan overdreven støy indikere at bensinpumpen er sviktende.

Relébryter Problemer

Problemer med relébryter er felles for drivstoffpumper. Stafetten bryteren er aktivisert i noen minutter slik at bensinpumpen vil kjøre opp til trykk. Hvis du hører bensinpumpen fortsette å kjøre når motoren er slått av, er den relébryter trolig sittende fast og må byttes ut.
Forurensning Problemer

Rust og skitt betale får gjennom svært filter som er utformet for å holde dem ute. Drivstofftanken seg selv kan være skitne og har rust i den. Dette vil forurense og forringe drivstoffpumpe, forårsaker det å bryte ned. Motoren blir for varm til slutt og slites ut.
Elektriske problemer

Elektrisk utstyr slites ut. Slitasje på børstene og lagrene til slutt stopper en drivstoffpumpe fra arbeidslivet. Valsen tannhjul kan også bli slitt ned. Drivstoffpumper holdes kjølig og smurt av riktig mengde drivstoff som går gjennom dem. Hvis de ikke får riktig mengde drivstoff de kan bryte ned for tidlig. Hvis spenningen er lav eller svak, vil drivstoffpumpen ikke fungere skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63656.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer