Slik feilsøker Air Conditioning i en Toyota Corolla

Du kan være i stand til å spare mye tid og penger ved å prøve å feilsøke problemer med bilen selv. Air condition problemer er ganske vanlig, og kan være forårsaket av en rekke ting som du selv kan diagnostisere. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

kjøleveske nivåer i kjølevæske reservoaret. Løft panseret på bilen. Finn reservoaret i selve fronten av bilen på førersiden. Det er en plast hvit mugge.
2

Løft lokket og lys med lommelykt inn i den. Ser på siden av beholderen for å sikre at nivået på kjølevæsken er i mellom lav linje og hele linjen.
3

Se om problemet er en enkel blåst sikring neste. Dersom temperatur kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt overhodet på lufta, er dette sannsynligvis problemet. Sikringsboksen i en Toyota Corolla er plassert til venstre for rattet bak mynt skuffen. Trekk opp og ut på mynt skuffen for å fjerne det.
4

Sørg kontrollpanelet fungerer. Hvis klima kontroller ikke fungerer i det hele tatt, så det er et problem med kontrollpanelet. Finn kontrollpanelet ved å løsne den øverste instrumentpanelet rundt air condition temperaturkontroll. Trykk på de to montering faner i mot hverandre for å frigjøre varmeelementstyring forsamlingen.
5

Finn viftemaskinen lett i en Toyota Corolla. Hvis luften ikke øke og redusere med vifte kontroller, enn det er et problem med viften. Skru av hanskerommet forsamlingen. Blåseren motor er rett bak hanskerommet. Trekk den elektriske tilkoblingen, skru den og fjerne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63822.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer