Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Nissan Sentra

The Macpherson spankulere montering eller annen strut design holder bilen fra pitching opp og ned når du treffer et brak. Denne forsamlingen er avgjørende for din bæresystem, og vanligvis inkluderer en teleskopisk spiralfjær med en olje fylt demper over det å absorbere støt. Her er hvordan du finner ut om sjokk og struts er skutt på din Nissan Sentra. Du trenger
Bil jack
Aksel står
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ta din Nissan for en prøvetur og følge nøye til hvordan den håndterer fartsdumper, ujevn veier og raske stopp. Pass på at bilen ikke bærer ekstra last for å få en mer nøyaktig lesing. Hvis du oppdager at din sentra spretter mer enn en gang eller to når du treffer en hump ved lave hastigheter, eller hvis det synes å være pitching eller nese dykking, så sjokk og struts kan være problemet.
2 < p> Utfør sprett test. Stå ved siden av din parkert Nissan Sentra. Grab et hjørne av kroppen og deretter begynner å presse den opp og trekke den ned til du får en god sprett går og la gå av bilen og observere resultatene.
3

Se hva som skjer etter at du la gå av fender. Hvis den spretter en eller to ganger og deretter tilbake til sin opprinnelige stilling, sjokk og struts er i god form. Hvis det holder på å sprette opp og ned, er det på tide å ta en nærmere titt på sjokk og struts.
4

Jack opp din Nissan jekking og bukker for å støtte chassis. Ta av hjulet og sett til side. Finn spiralfjærer over navet. Over det bør du se spjeldet, som er din støtdemper. Inspisere spjeldet etter tegn på lekkasje olje. Dette er en avslørende tegn på at sjokkene må byttes.
5

Se etter pitting, bulker, korrosjon og rust på forsamlingen. Dette er også tegn på utslitt sjokk og struts. Ta din Nissan Sentra til butikken for å få arbeidet gjort, så det krever litt dyktighet og spesielle verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63857.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer