Symptomer på en dårlig forgasser

En dårlig forgasser kan seriøst hindre normal kjøretøyets motor drift, og i alvorlige tilfeller hindre en å starte bilen. Selv om ikke så mye brukt siden advent av flere moderniserte bensininnsprøytning, forgassere er fortsatt i utstrakt bruk, og de trenger å bli fungerer å levere tilstrekkelig motorytelse. Svart eksosrøyk

Et kjøretøy med en dårlig forgasser vil ofte avgir svart røyk fra sin eksosrør. Dette svarte røyk, som i alvorlige tilfeller kan være ganske høyt, er på grunn av en alvorlig feil forgasser luft /brennstoffblandingen innstilling. En av de viktigste funksjonene til et kjøretøy forgasser er å blande de passende mengder av gass og luft sammen for å danne et kjøretøyets luft /brennstoffblandingen. Hvis denne blandingen er feil, kan mange problemer oppstår, inkludert dårlig motorytelse, dårlig gass kjørelengde og utslipp av svart eksosrøyk.
Hard Vehicle Starter

forgasseren spiller en ekstremt viktig rolle i den innledende oppstarting av et kjøretøy. Tenning er avhengig av tilstrekkelige mengder luft og drivstoff strømmer inn sine brennkammer, der motoren tennplugger gir elektrisk gnist som tenner motorens forbrenning. Hvis en dårlig forgasseren grenser og /eller totalt begrenser flyten av enten gass eller luft inn i et kjøretøys forbrenningskammere, vil kjøretøyet være ekstremt vanskelig å starte, hvis den begynner i det hele tatt. Dessuten huser en forgasser en choke mekanisme som midlertidig beriker luft /drivstoffblandingen lette kjøretøy starte opp. Hvis forgasseren choke mekanismen ikke fungerer normalt, vil evnen til å starte bilen bli alvorlig rammet.
Rask Kjøretøy Idle

tomgangsturtall av et kjøretøy bestemmes av den riktige virkning av hurtig tomgang solenoiden ligger innenfor selve forgasseren. Hvis dette rask tomgang magnetventil er ødelagt eller skadet på noen måte, vil bilen tomgang bli alvorlig rammet. Ved start av et kjøretøy som har sittet i lange perioder av gangen, er det vanlig at bilen tomgang å være rask for å lette motoren varm-up. Men mange ganger denne ruseturtallet svikter enten å avta og forblir forhøyet, eller i utgangspunktet ikke klarer å nå optimal rask tomgang. Begge situasjoner er tegn på forgasseren dysfunksjon.
Motor Manglende

Et vanlig symptom på en dårlig forgasser er en motor som savner, eller går ujevnt. En motor miss skjer normalt som følge av feil drivstoff levering i bilens motor forbrenningskammeret, eller motoren sylindere, en tilstand som resulterer i ufullstendig motorens forbrenning og sub-optimal motorytelse. Mange ganger, vil en dårlig forgasser begrenser den normale flyten av drivstoff i et kjøretøy er motoren og forårsake en glipp. En motor miss kan observeres både på tomgang og under normal akselerasjon.
Engine Hesitation

Foruten å forårsake en motor til å savne, en dårlig forgasser ofte fører til en motor til å nøle, eller snuble, under akselerasjon. Igjen er ufullstendig drivstoff strømme inn en motorens brennkammer normalt årsaken til motoren nøle. Normalt er denne typen problem mest uttalt under tung akselerasjon, når kravene for mer drivstoff inn i en motorens brennkammer ikke blir oppfylt, derfor den resulterende lag, eller mangel, av rennende drivstoff fra forgasseren inn i motoren forbrenning kamre er mest uttalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64000.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer