Årsaker til Speedometer Feil i en Honda Civic

Et riktig fungerende speedometer i en Honda Civic bør hvile når bilen går på tomgang og bør sakte stige i respons på akselerasjon av bilen. Når en speedometer feil, kan det fungere på mange forskjellige måter, blant annet konstant tomgang, stiger når bilen står stille, rapporterer feil hastighet, og svaier frem og tilbake. Når en Civics speedometer feil, kan det være forårsaket av en rekke problemer. Løse ledninger

Den vanligste årsaken til speedometer feil er løse ledninger som kobles til på baksiden av speedometeret. Løse ledninger er ofte forårsaket av feil plassering når bilen ble produsert, eller på grunn av kjøring gjentatte ganger i ulendt terreng.
Short Circuit

En kortslutning vil føre til at speedometer i en Honda Civic til funksjonsfeil. Ofte er en kortslutning resultatet av plastklips bryte som holder trådene bort fra motoren. Uten et klipp, vil ledningene gni fritt mot motoren, til slutt resulterer i bare ledninger som kort ut mot metallet på bilen.
Variable Speed ​​Sensor
< p> Variable Speed ​​Sensor, også kjent som VSS, ligger på overføring og vil føre til at speedometer å være inaktiv under akselerasjon hvis skadet. Korrosjon på forbindelsen kan også resultere i speedometer feil, og er generelt korrigeres ved rengjøring, reparasjon eller utskifting.
Resirkulering av eksosgass System

EksosGassResirkulering System, ofte referert til som EGR, er en ventil på motoren som åpner for å tillate eksos å passere gjennom. Hvis EGR går dårlig eller blir skadet, kan det være åpent når det er ment å være stengt, noe som vil føre til at speedometer til bob opp og ned sporadisk, og vil også føre til at motoren kjøres svært grovt.

Blown Fuse

Hver Honda Civic har et sikringsskap, som er plassert på innsiden av dashbordet på førersiden. Hvis sikringen som styrer speedometer løsner eller ryker, kan speedometeret oppføre seg uberegnelig, eller slutter å fungere helt. En defekt sikring kan bli identifisert av en svart flekk i plast.
Oxygen Sensor

motsetning til de fleste andre biler, har Honda Civic to oksygen sensorer, som stafett eksos informasjon til bilens datamaskin slik at drivstofftilførselen og tenning hastighet på motoren være stabil og effektiv. Hvis en eller begge oksygen sensorer feil, feil tenning og drivstofftilførselen kan føre til at motoren gå dårlig, noe som vil føre til at speedometeret til rykk og stammer som svar. En dårlig oksygen sensor er ofte ledsaget av check engine lyset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63693.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer