Hvordan fikse en vannlekkasje i en Ford Focus

The Focus er en populær kompakt bil solgt av Ford Motor Company. Siden introduksjonen i 2001 har Focus vist seg å være en pålitelig bil . Til tross for dette , er ikke noe kjøretøy perfekt . Hver bil vil etter hvert kreve noen form for reparasjon. Vannlekkasje er vanlig som kjøretøy alder og er vanligvis på grunn av løs eller forvitret vinduet sel . Du trenger
Vannslange
Replacement vinduet segl ( s )
Vis flere instruksjoner
en

Hev alle vinduene til sine mest oppreist stilling . Slå av motoren og har en venn bo i Focus. Grundig spraye bilen ned , med en konsentrasjon på vinduer og dører . Be vennen din til å se nøye for å finne ut hvor vannet lekker fra .
2

Inspiser vinduet selene for døren ( e) det gjelder . Inspiser soltak segl hvis Focus er utstyrt med soltak og vannet kommer fra den. En pakning som har poppet ut kan vanligvis reattached . Vannlekkasje er ofte forårsaket av løse seler .
3

Bytt selene hvis de har synlige skader . I løpet av årene , vil sel naturlig slites ut og må skiftes ut. Skifte et vindu segl krever ingen verktøy ; selene feste til vinduet ved et klipp montert rundt døren . Trekk den gamle tetningen av og feste den nye for å erstatte .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64143.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer