Hvordan du ut om du trenger en EGR Valve

The eksosgassen resirkulering (EGR) ventilen er en del av drivstoff og eksos-systemet i bilen. Når fungerer som det skal, hjelper det å opprettholde riktig drivstoff-luft-blandingen, lufttrykk og eksos trykk i bilen din. En EGR ventilen går dårlig, kan imidlertid føre til redusert drivstofforbruk, nøling, effekttap og grov tomgang. Hvis du mistenker at EGR ventilen er sviktende, ta bilen til en mekaniker for testing og reparasjon. Instruksjoner
en

Se på turteller for å se om det holder stødig når bilen går på tomgang. En av de første tegnene på at en EGR ventil må byttes er utbruddet av en grov tomgang. I alvorlige tilfeller vil du være i stand til å føle at motoren går på tomgang ujevnt når bilen ikke er i bevegelse.
2

Test for å nøle. Når du trykker på gasspedalen, bilen skal akselerere jevnt. Hvis det ser ut til å være avbrudd i kraftleveransen eller hvis motoren spytter på høyere turtall, kunne EGR ventilen være dårlig. I noen tilfeller kan dette manifestere seg som et tap av makt på eller over visse turtall.
3

Undersøke noen blokkering. Dersom bilen begynner å drøye når ikke bevegelse, for eksempel når du er stopplys og stopp skilt, betyr dette vanligvis at EGR ventilen er i ferd med å mislykkes. I tilfeller der EGR ventilen er årsaken til problemet, vil en grov tomgang vanligvis følger den drøye.
4

Lytt etter en svak banket eller banke kommer fra motorrommet når bilen går på tomgang , noe som øker som din gevinst hastighet. Knocking kan være et tegn på en dårlig EGR ventil, spesielt hvis det er ledsaget av en eller flere av de ovennevnte symptomene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63974.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer