Slik feilsøker en Dodge Durango

The Durango er laget av Dodge og er en full-størrelse sport utility vehicle. SUV bruker Dodge berømte Hemi-motor på enkelte sen-modellen Durangos. Mens den nye SUV-markedet har sett en nedgang siden 2007, brukte SUV tilby drivere en måte å kjøpe disse store kjøretøyene på en dyp rabatt, avhengig av hvor du bor. Som med alle biler, gjør Durango har noen vanlige problemer som du ønsker å se opp for. Heldigvis tar det ikke en ekspert bilmekaniker å diagnostisere Durango. Instruksjoner
en

Kontroller luftinntaket filter for skader, eller se etter uberegnelig gassrespons. Noen modeller av Durango var utstyrt med ettermarkedet K & N luftfilter som en valgfri oppgradering. Et lite stykke materiale i filteret kan løsne og kile seg fast i spjeldhus åpningen, slik at gassen til å feste. Dette kan føre til utilsiktede gassrespons når det ikke er ønsket, kan muligens føre til en ulykke. Du må ta bilen til en Dodge forhandler å ha dette elementet service.
2

Sjekk din Durango for vibrasjon under normal kjøring. Durangos gjort mellom 1999-2003 har en defekt rotor pilot for hjulet hub-enheten. Dette vil hindre hjulet fra fullt sitteplasser mot navet og vil resultere i vibrasjon under normal kjøring og ved bremsing. Dette kan også forårsake at hjulet blir separert fra navet (på grunn av hjulmut ryker under stress) og hjulet kommer ut under normal drift. Rotoren pilot problemet er gjenstand for en tilbakekalling og må ha service på en Dodge forhandler.
3

Ta Durango til en Dodge forhandler for å be dem sjekke for en defekt girkasse modul. Denne modulen kan føre hjulet lockup ved giring fra stasjonen til nøytral og tilbake å kjøre igjen ved normal kjøring over 40 miles per time. Dette elementet er gjenstand for en tilbakekalling, og du kan ha denne erstattet med en Dodge forhandler gratis.
4

Ta Durango til en Dodge forhandler hvis det ble produsert i 2006. Enkelte Durangos var utstyrt med en defekt styring knoke på grunn av en produksjonsfeil problem. Som et resultat, kunne styringsgruppen knoke brudd plutselig uten forvarsel, og tap av styring ville føre til. Denne komponenten er gjenstand for en tilbakekalling utstedt av Dodge og serviceavgift for reparasjon frafalles til enhver Dodge forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64081.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer