Slik feilsøker Air Conditioning i en Mercury Villager

Ta en sjanse til å prøve å feilsøke problemer med air condition i din Mercury Villager før du gjør en kostbar og tidkrevende tur til forhandleren eller en mekaniker. Noen ganger problemer med air condition i en bil kan være en rask og enkel løsning. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Hvis luften går greit, men ikke blir kald, sjekk under bilen for en pool av grønn-blå væske som indikerer en kjølevæske lekkasje.
2

Juster klimaet styrer neste. Hvis de synes å fungere fint, men har ingen effekt på lufta så problemet er sannsynligvis så enkelt som en sikring er gått. Hvis kontrollene ikke føles riktig, så problemet er sannsynligvis med kontrollpanelet. Hvis du ikke kan høre den vanlige blåser lyden som følger luften så problemet er sannsynlig med viftemotor.
3

Finn sikringsboksen i en Mercury landsbyboer på førersiden. Det er under og til venstre for rattet i bremsens. Du er nødt til å bruke sikringen guide på innsiden av dekselet til sikringsboksen å finne den eksakte sikring, men det vil være brun i fargen.
4

Koble den svarte negative batterikabelen før du ser på kontroll panel. Finn askebegeret og koppholder i midten av dashbordet og frigi de to kategoriene for å fjerne det.
5

Fjern de fire pin-type stopperne og ta av konsollen dekselet. Fjern instrumentpanelet ved å fjerne skruene. Koble fra sigarettenneren elektriske kontakten. Skru på kontrollpanelet, trekk den ut nok til å koble elektrisk tilkobling og fjerne det.
6

Fjern hanskerommet for å komme til viftemotor i en Mercury landsbyboer. Unbolt seler holder instrumentpanelet på plass. Koble fra slangen og som festes til den venstre side av motoren, og den elektriske forbindelsen. Fjern de tre skruene som holder motoren på plass og trekk den ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63810.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer