Slik feilsøker det elektriske systemet i en Ford Mustang

Mange av mennene og ganske mange kvinner har et kjærlighetsforhold med Ford Mustang. Dette skarp utkikk sport bilen har vært en av Fords beste selgere i mange år, med en god etterspørsel etter brukte biler også. Gjenopprette en klassisk Mustang er en overgangsrite for mange. Imidlertid bør enhver restaurering omfatter det elektriske systemet. Instruksjoner
en

Tenk sikkerhet og pålitelighet når du gjenoppretter en gammel Mustang. Gamle ledninger isolasjon vokser tørr med alderen, noe som fører til sprekker som utsetter wire og forårsake en elektrisk brann. Bytt ut gamle ledninger om det er behov for det eller ikke. Mange eiere gå med ettermarkedet systemer. Hvis bilen din er ikke så gammel, sjekk ledninger for skjørhet eller sprekker.
2

Sjekk tilkoblinger for korrosjon, noe som kan føre til elektriske systemfeil eller brann. Hvis det ikke er mye, rene forbindelser og hold faner for sikringer med stålbørster og en behandling med WD-40. Hvis dette ikke blir bedre ting, erstatte kontaktene.
3

Finn ledninger steder hvor bilen vibrasjoner føre ledningene å gni mot andre komponenter. Pakk gnaget områder med elektrisk tape for å beskytte selen fra svake punkter.
4

Bytt brytere på høy amp komponenter som lykter, blinklys og kompressor clutcher når kontakter mislykkes. Ford har en historie med frontlysene opplever en effektbryter fiasko, og du ikke ønsker å miste dine lysene mens du kjører om natten. Hvis du ser røyk fra rattstammen, kan din tur signalbryterboks har kortsluttet. Både frontlys og blinklyset svitsjer kan forårsake andre elektriske systemet problemer i tillegg.
5

Exchange gamle Ford Mustang elektriske seler med nye. Ford gjør det enkelt med et elektrisk system der alt plugges sammen, liksom som en datamaskin er plug and play komponenter. Få de riktige skjemaer, ta et bilde eller tegne et diagram av det gamle systemet, slik at du vet hvor alt går før du begynner å koble fra og fjerne ting.
6

Se etter en fix for ikke-arbeidende målere av sjekke spenningsregulator for et pulserende signal eller 12 volt. Et annet problem du finner i Mustangs er målere som kort ut når den ikke er sentrert i metall klynge boliger.
7

Installer mini-kretser for spesielle komponenter som trengs. Du ønsker ikke det fantastisk lydanlegg sette resten av det elektriske systemet i fare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63808.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer