Hvordan sjekke Koder på en 1995 Ford F-150

Datamaskinen i moderne Ford-biler kalles en "drivverk kontrollmodul." En del av jobben sin er å overvåke drive-tog styringssystemer, utslipp systemer og andre relaterte komponenter. Problemsymptomer er generert i drivverket kontrollmodulen i 1995-Ford F-150 når modulen oppdager en feil i en av de overvåkede systemer. Dette i sin tur lyser Check Engine lys på 1995 F-150 instrument panel for å varsle deg det er en feil som må repareres. De diagnostiske feilkoder tilsvarer finne feilsøking tester, som tillater reparatører å diagnostisere og reparere problemet. Du trenger
Scan verktøyet
tenningsinnstilling
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Plug en skanning verktøy data-link-kabel til 1995 Ford F-150 diagnostiske port. Den porten er plassert under sjåførens side av dashbordet, den har en liten, svart dekke over det å beskytte den mot forurensning. Du må ta av dekselet for hånd for å eksponere pinnene, som parre til data-link-kabel.
2

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon og slå på skanning verktøyet hvis det kommer ikke på automatisk når du vrir om tenningsnøkkelen.
3

Følg Scan Tool spesifikke bruksanvisningene for å kjøre en selvtest på F-150 er drivverket kontroll modul. Dette vil avdekke feilkoder som er lagret.
4

Skriv kodene på et stykke papir for referanse under diagnose og reparasjon etapper.
5

Fjern kodene når du blir bedt om å gjøre det av skanning verktøyet dersom feilen er rettet. Ikke fjerne kodene før du har reparert feilen. Dette vil bare gi drivverk kontrollmodul en elementær form for hukommelsestap og gjøre diagnostisering problemet vanskeligere. Hvis du trenger å koble skanning verktøyet og diagnostisere problemet senere, bare avslå å slette dem når du blir bedt om å gjøre det, og ferdig ut selvtesten.
6

Koble scan verktøy når testen er fullføre. Ikke glem installere den diagnostiske port dekselet når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63673.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer