Hvordan Reset The Airbag Status Light On A Nissan

Hvis du nylig har installert en ny stereo eller fjernet setene i din Nissan, har du kanskje lagt merke til airbag status lyset slutter ikke å blinke. Det er en enkel løsning på dette som vil holde deg fra å måtte ta den til forhandleren. Følg disse trinnene for å tilbakestille airbag status lys på en Nissan Auto. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen til ON.
2

merke til at lyset vil holde seg på og deretter begynne å blinke. Etter å vri nøkkelen til ON, vente til lyset blir til av, for å starte den blinkende prosessen, og deretter slå AV og ta ut nøkkelen.
3

Vent fem sekunder. Stikke nøkkelen tilbake i tenningen og gjenta trinn 1.
4

Vent fem sekunder og gjenta trinn 1. Dette skal være gjennomført tre ganger. Den status lys kan ha en annen blinkende mønster på dette punktet. Bare følg de samme enkle trinn. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til ON. Vent til lampen slås av for å starte den blinkende prosessen og raskt vri nøkkelen til OFF og fjern nøkkelen. Gjøre denne prosessen totalt 2 flere ganger.
5

Når du er ferdig, bør du ha satt inn nøkkelen og fjernet den for totalt seks ganger. Nå vri om nøkkelen og starte bilen. Den status lys bør holde opplyst og til slutt slår som det normalt skal. Hvis lyset begynner å blinke igjen, gjentar du trinnene ovenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63996.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer