Slik feilsøker en Air Conditioner i en 2002 Ford F-150

Air-condition er noe som nesten alle av oss bruker jevnlig i våre biler og lastebiler. Det er en høyt verdsatt egenskap for mange bileiere, og for de som bor i spesielt varmt klima, er det en absolutt nødvendighet. 2002 Ford F-150 leveres som standard med en kraftig air-condition-systemet designet for å kjøre under alle forhold. Mister funksjonaliteten til dette systemet kan være svært belastende for eierne, men med noen enkle grep kan de lære hva som forårsaker problemet og begynne på veien mot å fikse det. Du trenger:
A /C trykkmålere
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på F-150 og slå på motoren. La A /C kjøres på tomgang i 10 minutter.
2

titt på viften bak radiatoren som er foran lastebilen er A /C kondensator. Denne viften skal være på når klimaanlegget kjører på tomgang, hvis ikke, kan det hende at A /C ikke kult svært godt. Hvis dette er tilfelle, må du kanskje erstatte denne viften eller viften sikringer.
3

Har noen sitte i bilen og slå av A /C, og slå dem har det igjen etter ca 10 sekunder. Stå over motoren og lytt etter et klikk, hvis du kan høre det, blir kondensatoren snu på og fungerer ordentlig. Hvis ikke, blir kondensatoren ikke fungerer og vil føre til at klimaanlegget å blåse varm luft.
4

Slå av motoren og ta på tykkere av de to rørene som kommer ut på kondensatoren. Dette er den lave trykksiden av air-condition-systemet, og skal være veldig kaldt etter at A /C har vært på i noen minutter. Hvis det ikke er det, er det sannsynlig at det er for lite kjølevæske i systemet.
5

Koble et sett med A /C trykkmålere til de lave og høye sider (det store røret og den lille rør som fører ut av kondensatoren, respektive) til luftkondisjoneringssystemet. På en 80-graders F dag, skal Ford F-150 lave siden A /C trykket være på 56 PSI, noe under dette kan være årsaken til redusert kjøleeffekt

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64109.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer