Slik feilsøker en Honda Civic Audiovox

The Honda Civic er en av de mest populære bilene noensinne laget av Honda. Det har gått gjennom åtte forskjellige generasjoner av designendringer. Gjennom årene har Civic har blitt litt mer oppskalere. En måte Honda gjorde dette var ved å installere en Audiovox stereo. Selv om det ikke anses å være det beste systemet på markedet, ikke gir det skikkelig lyd. Men over tid, hvert system, uansett hvor god, kan begynne å ha problemer. Hvis du plutselig oppdager at Audiovox systemet ikke fungerer som den skal, kan du feilsøke det før har det løst. Instruksjoner
en

Sjekk for en buzz eller summende lyd kommer gjennom Audiovox system. Hvis kjøretøyet er i gang og du oppdager dette nynne, forsøke å slå av bilen, men la stereo på. Hvis hum stopper, er det sannsynlig skyldes det faktum at de fleste Audiovox stereoanlegg ikke har lydfiltrene inline med strømledningen på ledningene. Ha en 12v støyfilter montert mellom strømkilden (batteri) og strøminntak (på forsterkeren) på stereoanlegget ditt for å fikse dette problemet.
2

Sjekk for lyd forvrengning ved høyt volum. Audiovox systemer ikke alltid har de beste høyttalerne. Mange år med Civic brukes anstendig hovedenheter men lavere kvalitet høyttalere. Som et resultat, er effekten for høy på forsterkeren til å drive høyttalerne. Den eneste virkelige løsningen på dette problemet er å ha nye høyttalere installert som kan håndtere strømmen blir generert av hovedenhetens forsterker.
3

Lytt etter lyden kutte ut under normal avspilling. Lyd utskjæringen skjer vanligvis som et resultat av en dårlig jordledning. Selv om Audiovox ikke har kjent jordledning problemer, er det ikke så veldig mange gode jording poeng på enkelte modell år i Honda Civic. Over tid blir vann eller fuktighet inn i kabinen enten gjennom en kompromittert vann-tett forsegling eller gjennom fuktighet, og noen av de interne karosserideler kan begynne å ruste. Hvis dette skjer rundt håndfull jording poeng i Civic, har jording plassering profesjonelt renset og en ny jord ledning festet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64127.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer