Hvordan fikse Service Melding Snart på 1998 Cadillac Deville

Når et drivverk kontrollmodul oppdager en feil i motorstyringen, eller henter informasjon fra en sensor som er ute av takt med fabrikkens spesifikasjoner, lagrer det en kode som slår på funksjonsfeil indikatorlampe (MIL) for å varsle sjåføren. 1998 Cadillac Deville er utstyrt med en funksjonsfeil indikatorlampe med ordene "Tjenesten Engine Soon" skrevet på den. Mens denne meldingen kan være alarmerende, er det bare en form for kommunikasjon, og ikke den faktiske feil som må fikses for å slå av lyset tilbake av. Du trenger
Scan verktøyet
papir og penn
Diagnostic feilsøkingsguiden
Vis flere instruksjoner
en

Koble skanning verktøyet til diagnostisk porten under sjåførens side dashbordet inne i Cadillac. Havnen har et plastdeksel over det å hindre at smuss og skitt fra å komme inn porten. Du må trekke dette dekselet før du kan koble skanning verktøyet.
2

Kjøre en selvtest på Cadillacs drivverk kontrollmodul ved å følge instruksjonene som gis i bruksanvisningen spesifikk for din merkevare og modell av Scan Tool. Du kan kjøpe en skanning verktøy på den lokale auto deler butikken. Før du kjøper den, sørg for skanningen verktøyet kan grensesnitt med General Motors programvare.
3

Skriv ned kodene skanningen verktøyet bringer opp under selvtesten. Fullfør selvtest men ikke klart kodene når du blir bedt om å gjøre det. Koble scan verktøy når testen er fullført. Ikke glem å sette dekselet tilbake over den diagnostiske port.
4

Se den diagnostiske feilsøkingsguiden for feilsøking kodene, som vil føre deg til feilbruk. Når du har bestemt feil, foreta de nødvendige reparasjoner. Noen offentlige biblioteker bære fabrikken feilsøkingsveiledningene.

Dette trinnet er mest sannsynlig noe du må ha utført av en sertifisert, fabrikk trent automotive kjørbarhet tekniker på grunn av behovet for omfattende opplæring, spesialitet verktøy og tilgang til General Motors tekniske håndbøker og nettsteder. Hver kode består av en bokstav og fire tall, noe som svarer til en bestemt feilsøking test. Mens disse kodene er også gitt korte beskrivelser, for eksempel "utilstrekkelig EGR flyt," de ikke finne feilen.
5

Koble skanning verktøyet til den diagnostiske port og kjøre selvtesten i på samme måte du ansatt i trinn to. Når du blir bedt om å fjerne kodene, gjør det, men bare hvis du hadde feil diagnostisert og reparert. Fullfør testen og koble skanning verktøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63650.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer