Strøm Door Lock Problemer

Mange strøm dørlås problemer kan håndteres av en liten mengde feilsøking og retting. Dørlåser er ment å gi sikkerhet og bekvemmelighet, og de fleste problemer er rett og slett eier misforståelse av funksjon. Men dørlåser kan funksjonsfeil og kan trenge reparasjon av en profesjonell. Men mest makt dørlås problemer kan håndteres av eieren. Nøkkel fob Issues

Nøkkelringer gi enklere for en eier ved at for å låse eller låse opp bilen ved å trykke på en knapp mens du går mot eller bort fra et kjøretøy. Fjernkontrolltildelinger problemer kan omfatte manglende evne til å låse opp alle dørene ved å berøre på utløserknappen. Dessuten kan ha en luke-type kjøretøy også være et problem hvis ikke låse ved å trykke på en knapp. Dessuten kan måtte være svært nær bilen for å bruke nøkkelen fob nederlaget formålet av bekvemmelighet sin.
Nøkkelringlykter Solutions

nøkkel fob problemer er den enkleste å løse. Når utløserknappen trykkes en gang, vil bare førersiden dør låse opp. Når du trykker to ganger, vil alle dører --- inkludert luken --- låse opp. Trykke på låseknappen en gang vil låse alle dørene på en gang, og trykke den to ganger vil sette den passive alarm, hvis montert. For å korrigere avstand problemer, bytte batteri i nøkkelen fob.

Automatisk låsing Issues

Når trykket en hastighet på 5 km /h (eller mer, avhengig av bilen), vil dørene låses automatisk. Dette regnes som en sikkerhetsfunksjon. Når stoppet ved et stoppskilt eller lyskryss, vil alle dører låses, hindrer den sjeldne forekomsten av kapring eller ran. Flytte bilen inn i "park" fører dørene til automatisk låse opp, uten sjåfør interaksjon. Alt dette er normalt, men ikke alltid ønsket av sjåføren.
Automatisk låsing Solutions

Sammen med automatiske dørlåser, utstyrt kjøretøy har ofte et informasjonssenter enten på dashbordet, radio eller andre midt-dash sted. Et informasjonssenter gjør en driver for å endre innstillingen på bilen. Bla gjennom menyen til funksjonen for "dør låsing" kommer opp, og deretter endres tilsvarende. Se brukerveiledningen for mer detaljer, som noen biler er vanskeligere å tilpasse.
Andre problemer
p Hvis batteriet er endret i nøkkelen fob, og det er fremdeles ikke virker, kan det være behov for å være nytt. Dette kan bare gjøres på en bensinstasjon, mest sannsynlig på en av samme lage forhandler. Det er best å sette en avtale å ha noen uløste problemer tatt vare på. Besøk en butikk for saker som fullstendig fiasko av automatiske dørlåser. Et elektrisk problem eller delvis svikt kan være årsaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63647.html

Previous: No
Next:

Diagnostisering Car Problemer