Hva gjør Tjenesten Engine Soon mener?

"Tjenesten motor snart" advarsel lyser på bilen dashbordet for å varsle deg om et problem med bilen. Du eller din mekaniker kan bruke en spesialisert datamaskin skanner eller kode leseren å finne ut av problemet. Vanligvis, hvis lyset lyser i minst flere minutter om gangen, betyr dette at du må planlegge en sjekk til bilen din. Typer

Ulike bilmerker og modeller har litt forskjellige navn på "service-motoren snart"-advarsel, også kjent som SES advarsel. Noen bil SES advarsler bare si "motor" eller de bruker litt forskjellige ord som "check engine" eller "service nødvendig." Legg merke til den nøyaktige frasen og fargen på lyset (vanligvis rød, oransje eller gul) når du snakker med mekaniker.
Time Frame
p Hvis SES lyser rødt , er bilens problem alvorlig. Trekk bilen over, slå av tenningen og ringe for å få hjelp. Legg merke noen lukter, severdigheter (røyke, for eksempel), lyder eller fornemmelser som var utenom det vanlige. Hvis lyset er gult eller oransje, kan du vanligvis trygt kjøre til din destinasjon. Gjør en avtale på et servicesenter så snart som mulig og begrense kjøring.

Alvorlige årsaker

Alvorlige problemer som kan føre den røde SES varsellys å komme på inkluderer lav frostvæske, motorolje, bremsevæske eller overføring væske, manglende eller ødelagte belter, en dårlig batteri;. eller en ødelagt dynamo
Andre årsaker

Den gule eller oransje "service motoren snart" light kan bety noe er galt med din anti-bremsesystem eller sikkerhet sikkerhetssystemer, det er en datamaskin problem i bilen eller noe er galt med din utslipp system. En cap slapp en av dine væske beholdere kan føre til at lyset skal slås på, så kan en forfalt oljeskift.
Warning

Uten å skanne datamaskinen i bilen , kan du ikke være sikker på at bilen er trygg å kjøre lange avstander når "service motoren snart" advarsel har kommet på. Ikke ta bilturer eller unødvendig kjøre bil til problemet er diagnostisert og, hvis mulig, fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63652.html

Previous:
Next: No

Diagnostisering Car Problemer