Slik tilbakestiller P0456 på en Ford

P0456 er en diagnostisk problemer kode knyttet til lekkasjer i biler brennstoffdamp styringssystem. Koden blir ofte satt av manglende ordentlig forsegle gasskappe etter fylling av tanken, eller fra å forlate motoren i gang mens du fyller opp på bensinstasjon. Koden kan også være forårsaket av en skadet brennstoffdamp linje, en dårlig tetning i gassutslippene system, en lekkasje i spyleventil eller en lekkasje i damp beholderen. Når du har fastslått årsaken til feilen og rettet den, kan du fjerne koden ut. Du trenger
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Koble skanning verktøyet til Fords diagnostiske port, som ligger ved siden av rattstammen under førersiden av dashbordet. Porten vil ha en liten dekke over det med bokstavene "DTC" preget på forsiden av dekselet. Trekk som dekker av for å få tilgang til porten.

Du kan kjøpe en skanning verktøy i ditt nabolag auto deler butikken. Kontroller at skanningen verktøyet du er interessert i å kjøpe arbeider med vade kjøretøyer.
2

Kjøre en selvtest på systemet ved å følge instruksjonene i dine skanneverktøyene bestemt instruksjonsbok. Når kodene er lest, pass på at P0456 er den eneste kode til stede før du sletter kodene. Hvis en annen kode er til stede, må du ha det diagnostisert og korrigert før du fjerner kodene.
3

Slett koden når du blir bedt om det av skanningen verktøyet. Fullfør selvtest og koble skanning verktøyet. Erstatt den diagnostiske port dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63651.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer