Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Oldsmobile Alero

Din Oldsmobile Alero har en Macpherson spankulere forsamlingen som utgjør en viktig del av bæresystem og holder bilen fra spretter rett utenfor veien. Den inneholder en teleskopisk spiralfjær med en oljefylt hydraulisk demper over den og dette er en støtdemper. Hvis du tror de sjokk og struts seg ut, finne ut om montering må skiftes. Du trenger
Bil jack
Aksel står
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Road test din Oldsmobile. Finn en parkeringsplass med litt ujevn fortau, en grov forkle og noen fartsdumper. Hit fartsdumper ved lav hastighet og ta hensyn til hvor mange ganger bilen spretter etter første sprett. Kjøre på ujevn fortau for å finne ut hvordan det påvirker håndtering. Ta forkle på skrå og legg merke noe ujevn banen til bilen.
2

Utfør sprett test neste. Stå ved siden av din parkert Oldsmobile Alero og slett ta tak i kroppen. Riste den opp og ned kraftig for å få fart går og så la gå.
3

Se hva som skjer etter at du la gå. Hvis Oldsmobile spretter opp og ned en gang eller to, sokker og struts er i god stand. Hvis imidlertid hvis holder på å sprette etter det, er det på tide å få sjokk og struts erstattet.
4

Ta en nærmere titt i din egen garasje før du går til butikken. Jekke opp bilen ved hjelp av en knekt og bukker for å støtte chassis og holde hjulene henger fritt. Ta av hjulet med en pipenøkkel og sett til side.
5

Look over og bak navet for å finne coil spring og den vedlagte demper over det. Hvis du ser olje lekker fra denne demperen, sjokkene definitivt trenger å bli erstattet. Hvis du legger merke til overdreven groper, rust, bulker eller rust på spankulere forsamlingen, dette garanterer å ha en mekaniker test sjokk og struts. Hvis de trenger å skiftes ut, er det best overlatt til en garasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63860.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer