Slik feilsøker en Triton V8 Ford Expedition

The V8-motor som kommer i en Ford Expedition kalles en Triton motor. Disse motorene er høyt dreiemoment /høy hestekrefter motorer som kan taue opp til 9000 pounds når parret med Expedition er overføring. På grunn av misbruk at dette kjøretøyet vil gå gjennom, kan du forvente på et tidspunkt til å gjøre noe vedlikehold på den. Når noe går endelig galt, bør du feilsøke problemet først. Heldigvis gjør feilsøking en Ford Expedition ikke nødvendigvis krever en ekspert mekaniker. Du kan sannsynligvis gjøre jobben i oppkjørselen din, eller mens du går for en kjøretur rundt blokken. Instruksjoner
en

Sjekk for farget røyk kommer ut av eksosrøret mens ekspedisjonen er i gang. Hvit røyk betyr at du lekker kjølevæske inn i forbrenningskammeret. Den hvite røyken er damp. Dette er faktisk ganske farlig for motoren din, og kan føre til kritiske motorstopp på grunn av hydro-lock. Blå røyk indikerer at du brenner olje. Dette er forårsaket av olje lekker inn i forbrenningskammeret og brenning. Svart eller grå røyk betyr at motoren får for mye bensin og kjører "rike". Alle disse problemene trenger å bli sjekket ut og eventuelt reparert av en mekaniker.
2

Sjekk for lekkasjer i henhold Expedition din. Rød væske indikerer en lekkasje i overføringen. Grønn væske er en lekkasje i kjølevæske reservoaret, slanger eller radiator. Svart væske indikerer en lekker olje pan reservoaret eller olje segl i motoren. Disse problemene må tas opp av en kvalifisert mekaniker umiddelbart før noen permanent skade oppstår.
3

Lytt til en klynkende lyd som kommer fra motorrommet mens Expedition er i gang og du er å snu ratt. Dette er servostyring pumpen skivene. Fords design av servostyring pumpen vil føre dette vanlig problem på de fleste Ford-biler hvor som helst mellom 35 000 miles og 100.000 miles. Skivene må skiftes av en kvalifisert mekaniker.
4

Sjekk for vibrasjoner eller tilbakemeldinger i rattet mens du kjører. Dette kan være et resultat av flere problemer. Imidlertid er det vanligste problemet vindskjev rotorer. Dette er også den enkleste å fikse. Men hvis brake rotors er ikke skjev, kan du ha sviktende kuleledd eller grov eller slitt hjullager. Dette er ikke komponenter som en uerfaren person bør prøve å erstatte seg selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64062.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer