Slik tester du EGR Ventil i en 1990 Chevy Bil

En resirkulering av eksosen ventil, eller "EGR" ventilen, er et utslipp-kontroll tenke ut noe som reduserer mengden av nitrogen som unnslipper til atmosfæren. EGR gjør dette ved å rute en del av eksosen tilbake i inntaket manifold, hvor disse kjemikaliene er brent for andre gang i forbrenningskammeret. En defekt EGR ventil resulterer ofte i en grov tomgang og en nedgang i kraft og drivstofføkonomi. Chevrolet utstyrt sine 1990 passasjerer biler med en portet-type EGR ventil. Heldigvis er denne typen EGR ventil lettest å teste. Du trenger
Hånd-vakuumpumpe
Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen og skifte girkasse inn i enten "Park" eller "nøytral".

2

Start motoren og la den oppnå driftstemperatur.
3

Slå av motoren.
4

Inspiser gummi vakuum slangen som festes til toppen av EGR ventilen etter tegn på sprekker eller knekk. En skadet EGR slangen må skiftes ut.
5

Trekk gummi vakuum slange ut av toppen av EGR-ventilen.
6

Trykk på slangen som går fra bunnen av en hånd-vakuumpumpe over brystvorten på toppen av EGR ventilen. Dette er den samme brystvorten hvorfra gummi vakuum slange var festet til.
7

Apply 10 inches av vakuum til ventilen med håndpumpe.
8

Position et speil under toppen av EGR ventil for å kontrollere ventilens membran. Diafragmaet bør forbli åpent under 10 inches av vakuum i minst 20 sekunder. Hvis membranen ikke åpnes, for hvis nålen på hånd-pumpe gradvis faller før 20 sekunder har utløpt, må EGR lekker og bli erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63716.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer