Slik feilsøker Air Conditioning i en Chrysler Sebring

Ta en sjanse til å prøve å feilsøke problemer med air condition i din Chrysler Sebring. Du kan bli overrasket over hvor enkelt av en fiks problemet er. Du kan spare deg selv en kostbar tur til forhandleren eller mekaniker og lære noe i prosessen. Instruksjoner
en

starte med å justere ringer som styrer klimaanlegg. Sørge for at de fungerer ordentlig, slik de gjorde før de problemer med air condition. Hvis de ikke føles riktig, med riktig mengde motstand, så problemet er rett og slett en blåst sikring. Hvis de fungerer, men har ingen effekt på lufta, så er det et kontrollpanel problem.
2

Erstatt den gamle sikringen i en Chrysler Sebring. Sikringsskapene befinner seg til venstre for rattet på siden av dashbordet. Pop av luken, ta ut sikringen med en liten tang og erstatte med en ny sikring av samme wattstyrke.
3

Finn kontrollpanelet i en Chrysler Sebring ved først å koble den negative batteriet kabelen, fjerne konsollen boksen, sette temperaturen til "full hot", kobler temperaturkontroll kabelen, fjerne girvelgeren trim panel, skru panelet dekselet og fjerne radioen braketten.
4 < p> Lytt til viftemotor å kontrollere at den fungerer. Med motoren på, slå på lufta og justere trykket. Den normale medfølgende lyd indikerer viftemotor fungerer. Hvis ikke, ta ut viftemotoren i en Sebring ved å fjerne den høyre instrumentpanelet, ta ut strøm til viften vifte og deretter unbolting det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63754.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer