Slik finner du ut Oppvarming Problem i Mustang

den varme kjernen på en Mustang ligger i fordamperen saken grenser til fordamperen kjerne, adskilt med en vegg og en luft døren. Den bruker ikke et varmeapparat-regulatoren; den styres innenfor kjøretøyet ved mengden av åpningen av luft døren. Denne porten er styrt av en motor vakuum på tidligere modeller og med en elektrisk servo (motor) på senere-modellen kjøretøy. I hovedsak uavhengig av metoden for aktiveringen, de fungerer på samme. Du trenger
Temperaturprobe
Phillips-skrutrekker
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og sjekke radiatoren vannstand. Fyll etter behov. La hetten av radiator for øyeblikket.
2

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Denne testen er å identifisere ved hvilken temperatur termostaten åpner og hvis det fungerer. Når bilen startes, bør det ikke være noe vann sirkulerte (se i radiatoren filler halsen for å sjekke). Når termostaten blir åpnet, kan vannet bli sett som strømmer gjennom det indre av radiatoren og vannstanden synker noe. Så snart dette skjer, bør temperaturmåler i bilen bli kontrollert. Bruk temperaturproben kryssjekke måleren for korrekt indikasjon.
3

Sjekk blokken og topplokk temperatur som motoren varmes opp (bruk temperatur probe). Kontroller innsiden temperaturmåleren for å se om det samsvarer med temperatur probe. Når termostaten åpner, sjekke temperaturen på vannet i radiatoren ved sondering vannet i radiatoren filler halsen.
4

Kontroller radiatoren filler halsen for å se om vannet strømmer så snart motoren er startet. I så fall betyr det at termostaten sitter fast åpen. Når dette skjer, vil motoren ikke varme opp skikkelig, og dette vil føre til at varmeapparatet å unngå å varme opp tilstrekkelig å levere varme.
5

Sjekk varmeapparat slanger for hylser som ville begrense strømmen av vann til den varme kjernen. Reparer om nødvendig. Som motoren varmes opp, føler varmeren slanger for å se om de får varmt å ta på. Hvis ikke, er det en begrensning i den ene eller begge av slangene. Slå av motoren og la den avkjøles. Fjern slanger og se etter rusk. Hvis en slange er varmt og man er kald, har varmeapparat kjerne en begrensning og bør byttes ut.
6

Sjekk driften av den innvendige viften når motoren har nådd normal driftstemperatur. Kontroller at viften på alle hastigheter. Hvis det ikke fungerer på alle hastigheter, men fungerer, er viftemotor resister dårlig.
7

Sjekk ventilene for riktig åpning på alle nivåer som kontrollpanelet er manipulert gjennom de forskjellige posisjonene. Det dørene ikke virker og luften vil ikke komme ut av alle de forskjellige åpninger, kontrollpanelet eller dør opererer motor er dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64158.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer