Slik feilsøker det elektriske systemet i en Ford Focus

Ford Focus appellerer til folk som liker hva "Ford" står for, men som fortsatt ønsker en økonomi bil for å bekjempe stigende gasspriser. Fokus passer regningen på mange nivåer. Sin elektriske systemet kjører omtrent gjennomsnittlig, noe som betyr at jo lenger du eier en, flere elektriske problemene du sannsynligvis å se. De fleste av dem er en rask tilpasning. Instruksjoner
en

Sjekk releet for air condition hvis du ikke får noe luft gjennom ventilene. Hvis det sjekker ut, og du har Freon, se på lavt trykk bryteren på air condition-systemet. En dårlig lavere trykk bryteren fører kompressoren clutch å stenge.
2

Søk i motstanden nettverk av viften modulen i stedet for sikringene når du får luft på én innstilling, men ikke de andre. Mest sannsynlig, har Focus en blåst termosikring. Hvis du er flink til auto reparasjoner på viftemotor, kan du være i stand til å gjøre denne reparasjonen selv.
3

Vurdere en vannlekkasje i Climate Control Heater Blower Motor sak hvis du har en Ford Focus 2000-2003. Modeller fra disse årene tidvis har problemer med lekkasjer. Pipen området må tettes.
4

Reset bilen din datamaskin hvis du har gjort en fiks, men varsellampen fortsetter å komme på. Du må ta ut batteriet kabelen fra kontakten i minst 30 sekunder for å tilbakestille datamaskinen. Ford Focus gir noen ganger av defekte advarsler som kan føre til kostbare turer til mekaniker for å finne ut hvorfor en varsellampe lyser.
5

Lytt etter et klikk når du prøver å starte din Ford Focus og mislykkes. Det er en lyd bileiere gruer hørsel fordi det ofte betyr en dynamo må skiftes ut, ofte en kostbar reparasjon. Først, sjekk at tilkoblingene er rene, stramme og rust fri. Dessuten vil en løs dynamo beltet ikke lade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63807.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer