Feilsøking Auto AC

Luften utenfor er så varmt som mulig, men AC i bilen ser ut til å blåse enda varmere luft og er ikke kjøling deg av i det hele tatt. Du pund rattet i frustrasjon - noe som resulterer i enda mer svette strømme fra hver pore i kroppen din. Dette er et vanlig problem, dessverre, og vite hvordan du feilsøker en AC system kan spare deg fra å tilbringe sommeren svette. Kjølevæske

Før du setter hele systemet i frustrasjon, sjekk AC kjølevæske. Sjekk væskenivået i radiatoren din, og hvis bilen er parkert for en lengre periode, se etter eventuelle lekkasjer på oppkjørselen. Hvis kjølevæske er lav, sørg for at bilen er kul, da erstatte væske til fyllingsgrad. Når den har hatt noen minutter til å sitte, slå på bilen i noen minutter for å få væsken beveger seg gjennom bilen. Slå av motoren, la den avkjøles, og sjekke nivåene igjen. Tilsett mer kjølevæske, hvis det er nødvendig.
Leak Områder

Sjekk de vanligste områdene for kjølemiddelsjekk. Biler som har en fordamper mot baksiden av motoren, forbundet med kompressoren ved en serie av slanger. Kompressoren er da festet til kondensatoren ved fronten av bilen. Dette ligger bak grillen. Sjekk bilens service manual for den nøyaktige plasseringen av disse delene. Sjekk alle slanger og koblinger lekkasjer. Kondensatoren er hvordan motoren pumper kjølevann gjennom motoren, så dette er det området du bør sjekke først.
Cooling Fan

annen årsak til AC funksjonsfeil er svikt i kjøleviften på kompressoren. Med motoren og AC på, åpne panseret og se om, etter flere minutter, slår viftemotor på. Noen eldre modeller av biler har en fan blad. Du kan se denne rørende. Andre har en avkjølende motor som slår et blad som er vedlagt i kompressoren. Sjekk manualen for deg bilmodell detaljer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64151.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer