Auto Scan testverktøy

For å feilsøke moderne biler, servicepersonell utnytte hva kalles auto scan test for å undersøke og rapportere om tilstanden til noen villfaren komponent i sanntid. Siden disse systemene fungerer på grunnlag av digitale datastrømmer, skanne test enheter spørre bilens Vehicular elektroniske styreenheter (ECU), deretter vise resultatene formatert som sett med numeriske svar kjent som On-Board diagnose (OBD) koder. På midten av 90-tallet, ble en standard som heter OBD-1 frigitt til offentligheten. Dette settet med koder primært fokusert på utslipp og drivstoffeffektivitet rapportering. Deretter, i det tidlige 2000-tallet, lagt industrien annet sett av standarder referert til som OBD-2, som produserte det mulig å rapportere om de fleste om ikke alle elektroniske komponenter eller sensor i bilen. Kostnaden for disse testverktøy kan variere fra noen hundre til flere tusen dollar, avhengig av raffinement av testenhet. Pegisys Deluxe PC Scan Tool Kit

Pegisys systemet er et omfattende elektronisk verktøy i stand til å søke og rapportere om tilstanden til alle OBD II-nivå komponenter. Systemet inkluderer en universal OBD II omprogrammering kabel pluss en kabel kit og en bæreveske. Systemet håndterer all diagnostisk informasjon for Pegisys VCI i tillegg til en OBD II kabel, USB-kabel, alle nødvendige adaptere og programvare pluss en strømadapter. Systemet er PC-bare kompatible. Denne enheten koster mellom $ 3000 og $ 4000, avhengig av leverandør.
Actron Diagnostic Scanner

Den håndholdte Actron SUPER enhet gjør en tjeneste person til spørring og rapport om alle OBD I og OBD II koder kompatibel med GM og Chrysler lette lastebiler. Ingen programmering er tilgjengelig. Enheten er angivelig enkel å betjene, og tilbyr en rekke grunnleggende enheter, inkludert ulike ECU adaptere pluss en baseenhet. Kostnaden for enheten varierer fra $ 300 til $ 500, avhengig av distributør.
Genisys OTC Tools

Genisys systemet tilbyr en EVO programmering system stand til å undersøke og rapportering på alle OBD I og OBD II sensor system. Enheten omfatter nødvendige omprogrammering programvare, USA til asiatisk bil moduler, en ABS /kollisjonspute modul med kjøretøy-spesifikke kabling, en all-komponent modul, en OBD II smart kabel, alle nødvendige manualer, flere universelle adaptere og et hardt skall bæreveske . Kostnaden for denne enheten varierer fra $ 2000 til $ 3000, avhengig av distributør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63722.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer