Hvordan sjekke for Fuel Delivery i en Toyota Highlander

The Toyota Highlander, utgitt som Toyota Kluger i de fleste andre markeder , debuterte på New York Auto Show i 2000 og begynte nordamerikanske salg i 2001 . Det er en crossover, mellomstor , firedørs SUV produsert med både tre og seks personbiler setevarianter . Når du oppdager et problem med drivstoff levering system i ditt Highlander , kan du fikse det selv. Undersøke Highlander drivstoff levering system hvis motoren ikke vil starte, hvis det går ujevnt eller boder i trafikken . Instruksjoner
en

avlaste trykket i systemet ved først å koble den negative batterikabelen og ledningen til drivstoffpumpen . Start motoren og la den gå til den boder , deretter koble til drivstoffpumpen.
2

Koble drivstoff trykksensor vakuum slangen. Sjekk for drivstoff i linjen . Hvis det er drivstoff til stede i linjen , er drivstoff levering problemet sannsynligvis en defekt bensinpumpe trykkregulator . Hvis det ikke er drivstoff i linjene , fester sugeslangen og fortsette med drivstoff levering diagnostiske.
3

Twist off drivstofftrykket test port cap og sett på en trykkmåler til drivstoff trykkventil . Koble den negative batterikabelen og starte motoren . Sjekk måleren. Det bør registrere mellom 40 og 55 psi . Trykket som er for høy indikerer en feil trykkregulator . Et lavt trykk indikerer en tett dieselfilter eller en ødelagt bensinpumpe som må skiftes . De to er en enhet i Highlander og du må erstatte det hvis enten komponent feil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63782.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer