Slik feilsøker Air Conditioning i en Mitsubishi 3000GT

Air condition problemer er altfor vanlig i mange biler, spesielt i eldre modeller som Mitsubishi 3000GT som ikke lenger laget. Spar penger ved å gjøre dette selv og unngå en tur til en mekaniker til å ha dette problemet sjekket ut. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå i noen minutter inntil luften avkjøles. Dobbeltsjekk kontrollene for å sikre at de riktige knappene er valgt. Dette kan virke enkelt, men menneskelige feil kan være å klandre.
2

Juster klima kontroller. Hvis klimaet kontrollene ikke føles riktig, så problemet er sannsynligvis i kontrollpanelet. Hvis kontrollene føler meg fin, men har ingen effekt på lufta så er det sannsynligvis en defekt sikring. Hvis du ikke kan høre den medfølgende blåser lyd når luften er slått fra lav til høy, så problemet er i viftemotor.
3

Finn interiøret sikringsboksen i en Mitsubishi 3000GT etter dashbordet på førersiden. Åpne førerdøren og lirke av trim panelet til venstre for rattet.
4

Koble den negative batterikabelen før de kommer til kontrollpanelet. Sett på parkeringsbremsen og sette girspaken i nøytral. Starting mot fronten av kjøretøyet, bender man panelet rundt girstangen å finne kontrollpanelet. Fjern skruene som holder den på plass og koble fra de elektriske kontaktene før du fjerner.
5

Fjern viftemotor hvis det ikke er riktig å jobbe etter den negative batterikabelen. Åpne hanskerommet døren og fjern klipsene å trekke hanskerommet ut. Finn blåseren motor bak hanskerommet. Skru den og fjerne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63812.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer