Slik feilsøker en Automotive Battery Drain

Batteriet i bilen er først og fremst ansvarlig for å starte bilen. "Cold spy forsterkere" bestemme elektriske produksjonen av batteriet når strømmen blir trukket fra det. Når et batteri er blitt drenert, vil dens utgang bli påvirket. Siden dynamoen på bilen din er ansvarlig for å opprettholde batteriets ladenivå, et problem med batteriet mest sannsynlig betyr det er et problem med dynamoen. Feilsøking Batteriet tappes ganske enkel. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og vri hjulet på voltmeter til "volt".

2

Trykk den røde ledningen på voltmeter til den positive batteripolen, som normalt har en rød gummi cap over det at du kanskje trenger å løfte opp. Noen batterier bruker en "+" tegn til å utpeke den positive batteripolen.
3

Trykk den sorte ledningen på voltmeter til minuspolen. Negative batteripolene er vanligvis umerket (siden de er de eneste andre terminal ved siden av positiv). Hvis de er merket, vil de ha en "-" sign
4

Sjekk avlesning på voltmeter.. Batteriet bør lades på 12,6 volt.
5

Trekk ned på sikringen luken i førersiden foten godt av kabinen.
6

Finn sikring for dynamoen hjelp sikringen diagrammet på undersiden av sikringen panelet.
7

Trekk sikringen for dynamoen hjelp sikringen avtrekker i sikringen panelet.
8

Sjekk metall stripe på innsiden av sikringen for å sikre at det ikke er ødelagt eller skadet. Hvis det er det, skifter sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
9

Start bilens motor. Hvis en rød batteri tennes, indikerer dette et problem med dynamo-det er ikke ladet batteriet, slik at batteriet tappes ved normal bruk av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63666.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer