Hvordan vite når du bytter Clutch

Ingen vet bilen din bedre enn du gjør. Hvis du lurer på om resultatene av kjøretøyet er annerledes for deg eller du bare aldri lagt merke til det før, sjansene er det er den bilen. Å vite når en clutch må skiftes er en slik diagnose som kan begynne med å gi av subtile hint og endringer i resultatene av kjøretøyet. Mens det er ingenting du kan gjøre for å forebygge eller fikse det fra uunngåelig kommer, ha det sjekket snart kunne sannsynligvis spare andre komponenter som kan skades ved å ignorere problemet eller forlenge det uunngåelige reparasjon nødvendig. Instruksjoner
en

titt på turtelleren på bilen når du skifter normalt. De fleste standard-sendinger har en turtelleren på dashbordet for å fortelle sjåføren når man skal skifte til det neste giret. En sklir eller utslitt clutch vil begynne å skifte slurvete og du vil merke turtelleren indikatoren beveger seg opp og ned uberegnelig. Dette er en utmerket visuell indikasjon på at clutchen må byttes.
2

Føl kjøretøyet. Igjen, ingen vet bilen din bedre enn deg. Kjenner kor girstang engasjerer og hvordan motoren reagerer på normal skiftende er en annen god test for å se hvordan clutchen fungerer. Hvis det rykk eller hopper unormalt og ofte når oppgiring eller nedgiring, kan det også være en indikasjon på at clutchen er på vei ut.
3

Lytt til motoren som du engasjere girstangen i gir. Denne testen kombinerer Trinn 1 og Trinn 2, men i stedet for å se på turtelleren eller følelsen jerkiness bevegelse av kjøretøyet, kan du lytte til hvordan motoren reagerer på normal skiftende mønster. Hvis det turtall uregelmessig når girstangen er engasjert i normal skiftende, opp eller ned, vil dette gjøre turtelleren sprette uberegnelig og kjøretøyet rykk.
4

Smell bilen. Når clutchen går i et kjøretøy, som oftest vil det utelate en stikkende brennende gummi lukt. Du kan godt lukte det i kupeen, men du vil også lukte det når du parkerte bilen og fikk ut av det. Selv om friksjon materiale av clutch er mye som materiale av en bremse sko, når det er slitt og kontakter svinghjulet feil, skaper det dette dårlig lukt som er nesten umiskjennelig og en klar indikasjon på at clutchen må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63951.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer