Slik feilsøker en Chevrolet Corsica

Du trenger ikke å være en ekspert mekaniker til å diagnostisere Chevy Korsikas problemer. Imidlertid er grunnleggende kunnskap om systemet og hvordan bilen fungerer avgjørende. Når du feilsøke Korsika, er det også en god idé å holde ting enkelt, så ofte er det flere mulige løsninger på et problem. Den beste måten å nærme feilsøkingen er å prøve de enkleste løsninger på felles problemer først og jobbe deg opp til mer komplekse løsninger. Instruksjoner
en

Sjekk om motoren snubler på akselerasjon. Over tid, kan Korsikas innsprøytningssystem må kontrolleres og justeres. Dette må gjøres av en kvalifisert mekaniker.
2

Sjekk for eventuelle oljeflekker eller pytter under Korsika. Etter 100000 miles kjøring, kan selene rundt din Korsikas bunnpannen begynner å lekke. Bunnpannen pakningen er den vanligste synderen, men det kan også være oljetrykket senderenheten.
3

Se etter hvit røyk som kommer ut av eksosrøret når Korsika er i gang. Dette er vanligvis symptomatisk for en blåst eller sviktende toppakning. Men sen-modellen Corsicas har plast innsugsmanifoilene som har en tendens til å smelte eller mislykkes rundt 100.000 miles. Ta din Korsika til et autorisert Chevy forhandler for å se om Korsika dekkes tilbakekallingen for disse feil manifolder.
4

Lytt til rallende kommer fra transaksel mens bilen kjører. Dette er vanligvis et resultat av en feiljustert gassvaier, men det kan også være en løs utgivelse gaffel. Hvis dette er tilfelle, har bilen reparert av en mekaniker. Hvis du har idle problemer, justere gassvaieren justering bolten ved å dreie den med klokken for å heve gass /motor tomgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64057.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer