Hva er symptomene på en Cracked Engine Head?

Et sprukket motor hodet er en så alvorlig mekanisk problem at det kan sterkt påvirke bilens evne til å utføre riktig eller selv å kjøre i det hele tatt. Faktisk kan det føre til at du hodepine i nesten hver fasett av en motor operasjon. Det er noen vanlige symptomer på en sprukket motor hode. Oljelekkasjer

Mange ganger, en bil med en sprukket motor hodet, som er den øverste delen eller øvre enden av bilens motorblokk, vil lekke motor olje ut av den sprukne delen av hodet. En motor hodet huser ventil toget, som er badet i motor olje gjennom motoren. Et sprukket motor hodet, spesielt en med en stor sprekk, kan lekke olje.
Lav Motor Compression

Et sprukket motor hodet tillater motorens forbrenning press for å unnslippe, og dermed senke motorens kompresjon og negativt påvirker motorytelsen. En kompresjon test utført på en motor med en sprukket hode vil ofte vise dramatisk redusert motor komprimering.
Kjølemiddelsjekk

Akkurat som motor olje kan lekke ut av en sprukket motor hodet, kan kjølevæske lekker ut også. Sirkulerer kjølevæske, som reiser gjennom en motor hodet, kan lekke ut av en alvorlig sprakk hodet og føre til en overoppheting av motoren ved å redusere kjølevæskenivået på motoren.
Engine Head Smoke

p Som et bilens motor driver, er motoren forbrenningsgasser stadig antent og brent, en prosess som produserer avgasser og biter av røyk. Hvis en sprukket motor hode er stort nok eller i riktig posisjon på toppen av hodet, kan motoren forbrenningsgasser og røyk filtrere opp i motoren hodet og lekke ut.
Motor Manglende

Mange ganger vil en bil med en sprukket motor hode savner eller kjøre uberegnelig. Dette skyldes de flyktende forbrenningsgasser som kan sive ut av en sprukket motor hode, en hendelse som i stor grad reduserer motorkraften og forstyrrer skikkelig forbrenning av en motor luft /drivstoffblandingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63958.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer