Hvordan bygge en Steam Engine

Steam motorteknologi er ganske enkel. Steam produserer energi til å drive mekanisk utstyr, som gjør arbeidet. Damp makt har hatt alle slags bruksområder inkludert i tekstil og jern produksjon, gruvedrift, jordbruk og transport. Under den industrielle revolusjon, damp makt delvis erstattet menneskers og dyrs muskler og drevet massive samfunnsmessige og økonomiske endringer med start på 1850-tallet i Europa og Amerika. Dette dampgenerator vil tillate deg å drive en rekke eksperimenter trygt. Du trenger
dampkjel
Metal stativbena
Circular støtte for stativbena
gummipropp
Tilbakeslagsventil
Lengde på gummi slangen
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en kjele fra en forhandler eller over Internett. Du vil se en rund sylinder med et rundt hull på toppen og liten lettelse ventil ved siden av den. Du vil bygge et stativ for generatoren å sitte i og legge de andre delene i listen for å fullføre generatoren og slå din mekanisme.
2

Kjelen må kjøpes fra en autorisert forhandler og av noen eldre enn 18 år. Dette prosjektet kan gjøres med ungdomsskole elever, men bare med direkte og konstant overvåking.
3

Kjelen du kjøper vil ha to enheter på toppen, et hull for en gummipropp og en overtrykksventil. Skjær tre 6 tommer med 2 tommers strimler av aluminium for å feste til damp generator. Dette er for å være festet direkte til bunnen av generatoren. Sted stativ slik at hver etappe er i en 30 graders vinkel og lik på alle tre sider.
4

Bruk JB SVEIS eller et lignende stoff å feste stativet til bunnen av generatoren. Tillat tripod den foreskrevne mengde tid per sammensatte instruksjoner. Ikke sett din generator generator på stativet før de er tørket skikkelig og med tillate ekstra tid. Husk at kjelen utsettes for varme og trykk for hver gang den betjenes. Enten kan føre til juryen. Plasser generatoren på stativet du har gjort.
5

Lag to hull i gummiproppen. En til å passe 1/8th tommers gummi slangen og en for termometeret. Koble gummi slangen til enheten vil fungere. Overvåke trykket i kjelen konstant for ikke å overskride grensen. Ikke la generatoren løpe tørr. Det vil resultere i mulige sprekker og ruin kjelen. Ikke varme over 300 grader. Aluminium smelter ved 660 grader Celsius.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63850.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer